Κατερίνα Καινούργιου: Πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από το πλατό του Super Κατερίνα - «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι»

Δεν επέστρεψε στο πλατό μετά το περιστατικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Πέταξε το ακουστικό και αποχώρησε από το πλατό του Super Κατερίνα - «Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι»

Χαλασμός επικράτησε στον αέρα του Super Κατερίνα λίγο πριν το διαφημιστικό διάλειμμα σήμερα Παρασκευή 1/3. Την ώρα που σχολίαζαν το podcast του Λάκη Λαζόπουλου όπου έριχνε τα "καρφιά" του στις εκπομπές, η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να μιλήσει για κάτι που την έχει ενοχλήσει τις τελευταίες ημέρες.

Τι συνέβη στο Super Κατερίνα με την Καινούργιου

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε να λέει πως θα ήθελε να αναφερθεί σε κάτι που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα και την έχει ενοχλήσει. Από το ακουστικό όμως ο αρχισυντάκτης της της φώναζε να μην πει τίποτα. Αυτό λοιπόν, την ενόχλησε έντονα και πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το πλατό.

«Είπε και κάτι που δεν μου άρεσε αλλά τέλος πάντων, δεν θα μπω σε αυτή τη διαδικασία γιατί δεν έχω μιλήσει καθόλου γι’ αυτό το θέμα. Μάλλον έχει λάθος πληροφόρηση και ενημέρωση» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου λίγο πριν προβληθεί το βίντεο. Μετά την προβολή του αποσπάσματος οι συνεργάτες της σχολίασαν τα λεγόμενά του Λάκη Λαζόπουλου.

«Εγώ δεν θέλω να το σχολιάσω καθόλου γιατί με τον Λάκη έχουμε κάνει πολλές κουβέντες έξω οι δυο μας και τον εκτιμώ πάρα πολύ. Είναι ένα πολύ ωραίο μυαλό αλλά είπε πράγματα που με στενοχώρησαν. Δε θέλω.. Δεν θέλω να ασχοληθώ. Είπα δεν θα απαντήσω και δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα από αυτά. Δεν θα τα παίξουμε εννοείται», σχολίασε στην συνέχεια η παρουσιάστρια.

«Είναι άλλα που δεν παίζουμε;» αναρωτήθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί.

«Έτσι ήθελα να πω εγώ κάτι Θέμη μου. Σε πειράζει; Ο Ανδρέας δεν ξέρει. Πρέπει να λέω την άποψή μου σε αυτή την εκπομπή αν δεν σας πειράζει ε; Παίξτε το. Θέλεις να με κάνεις ρεζίλι; Παίξτε το. Δεν μπορώ να συνεχίσω έτσι. Γεια σας. Συνεχίστε οι υπόλοιποι» είπε στην συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου φανερά έξαλλη μιλώντας με τον αρχισυντάκτη της στο ακουστικό που πρέπει να είναι επίσης νευριασμένος και αποχώρησε από το πλατό.

Μάλιστα, όταν η εκπομπή επέστρεψε από τις διαφημίσεις, η Κατερίνα Καινούργιου δεν γύρισε στη θέση της.

Να σημειώσουμε πως στο podcast του ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην της ξανθιάς παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Αυτή ήταν η αναφορά την οποία σχολίασε η Κατερίνα.