Καίτη Γκρέυ: Ευχάριστα τα νέα για την υγεία της - Όλες οι εξελίξεις για την κατάστασή της

«Προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο».

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Ευχάριστες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία της Καίτης Γκρέυ, η οποία φαίνεται να γίνεται όλο και καλύτερη μέρα με την μέρα. Υπνεθυμίζουμε ότι η σπουδαία ερμηνεύτρια, το πρωί της Πέμπτης 29/2, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση την εντατική μονάδα του Ωνάσειου, μετά από οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής.

Ευχάριστα τα νέα για την υγεία της Καίτης Γκρέυ

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Εspresso" το μεσημέρι της Πέμπτης 29/2 οι γιατροί που την εξέτασαν διαπίστωσαν πως κατάφερε να ξεπεράσει τον αυξημένο κίνδυνο για τη ζωή της. Στην ενημέρωση που είχαν ο γιος της Φίλιππος, η νύφη της και ο εγγονός της Κώστας καθώς και οι στενοί της φίλοι από τους γιατρούς, ανέφεραν πως «η κυρία Καίτη Γκρέυ είναι καλά. Προχωράει με γοργά βήματα προς το καλύτερο».

Δείτε επίσης: Αγγελική Ηλιάδη: «Δεν με αναγνωρίζει!» - Η συγκίνηση μιλώντας για την άννοια της γιαγιάς της, Καίτης Γκρέυ

Τόσο η οικογένειά της Καίτης Γκρέυ, όσο και οι φίλοι της κάνουν σχέδια για τις 14 Μαΐου, προκειμένου να κάνουν ένα μεγάλο γλέντι στο σπίτι της για να γιορτάσουν τα 100ά γενέθλιά της. "Δεν πήρε ποτέ φάρμακα στη ζωή της, παρά μόνο τα τελευταία δυο τρία χρόνια, είχε κόψει το κάπνισμα εδώ και περίπου 25 χρόνια, ενώ πάντα μας έλεγε πως η γιαγιά της είχε φτάσει τα 107 έτη και η μάνα της τα 104", είπε μέλος της οικογένειάς της Καίτης Γκρέυ.

Οι αποκαλύψεις της φίλης της Καίτης Γκρέυ για την υγεία της

Για την κατάστασή της, μίλησε στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, μία πολύ καλή της φίλη, η Χρύσα Παπαϊωάννου. Η ίδια αποκάλυψε ποια πρόσωπα βρίσκονταν μαζί της τη στιγμή που ξεκίνησε να αισθάνεται περίεργα, ενώ εξήγησε τι συμβαίνει με την υγεία της και ποιες είναι οι σκέψεις των γιατρών αυτή τη στιγμή.

«Ήμουν μαζί της εχθές το βράδυ όπου την μεταφέραμε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, και ο εγγονός της και η νύφη της και η κυρία που την φροντίζει, δεν ήταν μόνη της. Μας ειδοποίησε η νύφη της ότι δεν είναι πολύ καλά, θορυβηθήκαμε η αλήθεια είναι και πήγαμε μαζί της. Όντως είναι κρίσιμη η κατάσταση της, αλλά με τη θετική σκέψη και φροντίδα των γιατρών, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά.

Είχε μια οξεία κρίση κολπικής μαρμαρυγής και μια λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτά αντιμετωπίζονται τώρα. Έχει ήδη τακτοποιηθεί το κομμάτι της κολπικής μαρμαρυγής. Ο ρυθμός της είναι πιο καλός, είναι φυσιολογικός. Περιμένουμε να δούμε πως θα τα πάει με την λοίμωξη, αλλά η Καίτη είναι αγωνίστρια και θα τα καταφέρει.

Παρότι είναι στην Εντατική η κατάσταση της είναι σταθερή και όχι διασωληνωμένη. Πιστεύω ότι όλα θα είναι καλά αύριο. Μας ενδιαφέρει να είναι καλά, να το ξεπεράσει και να γιορτάσουμε τα γενέθλιά της τον Μάιο που κλείνει τα 100. Ετοιμάζαμε πράγματα για τα γενέθλιά της με τον Νίκο. θεωρώ ότι με τη βοήθεια του Θεού και των γιατρών θα πάνε καλά τα πράγματα», είπε χαρακτηριστικά.