Νατάσα Θεοδωρίδου: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν μιλούσε με τον Γιώργο Λιάγκα - Όλη η αλήθεια για την σχέση τους

«Κοίτα πως τα φέρνει η ζωή...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Ενώπιος Ενωπίω, μίλησε η Νατάσα Θεοδωρίδου για τον καλό της φίλο, Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος έδωσε μία άκρως αποκαλυτική συνέντευξη το βράδυ της Πέμπτης 29/2, στον Νίκο Χατζηνικολάου. Οι δυο τους αποκάλυψαν για πρώτη φορά τον λόγο που δεν μιλούσαν μεταξύ τους για χρόνια.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψαν τον λόγο που δεν μιλούσαν

«Κοίτα πως τα φέρνει η ζωή… Είναι πάντα εκεί, με τις εκπλήξεις της να σου αποδεικνύει ότι "τα πάντα ρει". Ότι όλα είναι ρευστά, ότι τι ωραία που είναι η ζωή τελικά. Και να που ήρθε αυτή η ωραία στιγμή και γνωριστήκαμε με τον Γιώργο, δια ζώσης πια, δηλαδή εκτός δουλειάς, ένα πολύ ωραίο βραδινό τραπέζι. Κι εγώ, θα μιλήσω για τον εαυτό μου, άλλαξα πολλές μοίρες, άλλαξα γνώμη… Όχι ότι είχα κάποια κακή γνώμη, αλλά είμαστε δύο ενήλικες και δεν μιλούσαμε δίχως λόγο και αιτία» ανέφερε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

«Κάποια στιγμή, μέσω της εκπομπής, είχα κάνει ένα σχόλιο. Όχι κακό, αλλά όχι και καλό. Η Νατάσα πρέπει λίγο να ψιλοπαρεξηγήθηκε και δικαίως, δεν μου μίλαγε. Δεν μου μίλαγε αυτή, λέω γιατί μου κρατάει μούτρα; Εγώ εκείνη την ώρα δεν καταλαβαίνω ότι πιθανόν μπορεί να ενοχλήσω κάποιον. Είναι μια πλάκα. Χοντρή ξεχοντρή, δεν το καταλαβαίνω. Α, λέω γιατί δεν μου μιλάει;

Θεωρητικά πρέπει να μου μιλάει. Δεν μου μιλάει η Νατάσα, δεν της μιλάω κι εγώ. Ήταν αστείο. Βρισκόμασταν στο πάρκινγκ και αλλάζαμε πρόσωπο. Πάμε σε φαρμακείο της γειτονιάς και ο ένας μέσα ο άλλος έξω και κοιταζόμασταν έτσι... Δηλαδή ελληνική ταινία, παλιά.

Και κάποια στιγμή βρισκόμαστε σε ένα τραπέζι, μετά από μια θεατρική παράσταση, περνάμε δύο τρεις ώρες και η Νάτασα παίρνει τον κοινό μας φίλο τον Πάνο Κατσαρίδη και του λέει "ρε συ αυτός είναι καλός, έχει χιούμορ. Έλα να ξαναβγούμε. Κι έτσι βγήκαμε και τα τελευταία δύο χρόνια, πραγματικά, κάνουμε πάρα πολύ παρέα. Βρισκόμαστε τουλάχιστον δύο τρεις φορές την εβδομάδα. Ταιριάξαμε και είναι φίλη μου πολύ καλή πια» αποκάλυψε ο Γιώργος Λιάγκας.