Δανάη Μπάρκα: «Όταν κλείνει η κάμερα και φεύγει...» - Το άλλο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα που συγκίνησε την παρουσιάστρια

«Στα δύσκολα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Δανάη Μπάρκα: «Όταν κλείνει η κάμερα και φεύγει...» - Το άλλο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα που συγκίνησε την παρουσιάστρια

Ο Γιώργος Λιάγκας παραχώρησε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη στο Ενώπιος Ενωπίω, η οποία προβλήθηκε την Πέμπτη 29/2 με τον παρουσιαστή να ανοίγει για πρώτη φορά την καρδιά του δημόσια με τέτοια ειλικρίνεια (δείτε εδώ πόσο έφτασε νούμερα η εκπομπή).

Πολλοί λοιπόν ήταν εκείνοι, που σχολίασαν την επομένη, Παρασκευή 1/3 τη συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα, καθώς και το πιο τρυφερό του πρόσωπο, μια πτυχή του που ο ίδιος δεν αφήνει εύκολα να βγει προς τα έξω.

Με τη σειρά της λοιπόν η Δανάη Μπάρκα σχολίασε με τους συνεργάτες της από το Πάμε Δανάη τον παρουσιαστή με την ίδια να βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα τη συνέντευξή του και την πιο ευαίσθητη πλευρά του.

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για την εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα

«Όλοι έχουμε ανάγκη στα δύσκολα την οικογένειά μας. Ό,τι και αν φαίνεται προς τα έξω, ό,τι και να έχουμε κληθεί να κάνουμε στη δουλειά μας, στα δύσκολα ή όταν κλείνει η κάμερα και φεύγει ο καθένας από τη δουλειά του, η ανάγκη που έχουμε όλοι οι άνθρωποι είναι αυτή. Η φροντίδα, η αγάπη και το μοίρασμα. Τώρα όλα τα άλλα...», είπε η Δανάη Μπάρκα.

Οι σχέσεις του Λιάγκα με την μητέρα του σήμερα

«Aυτό είναι κάτι το οποίο δεν το έχω πει ποτέ. Δεν υπάρχουν σχέσεις. Αλλά είναι κάτι το οποίο το έχω μέσα μου κάπου, σε ένα κουτάκι. Δεν έχω βγει ποτέ να το πω δημόσια, όχι γιατί ντρέπομαι αλλά γιατί δεν θέλω να πουν "α, επειδή εκείνος πέρασε έτσι, πιθανόν για αυτό να φέρεται έτσι και άρα να του δώσουμε ελαφρυντικά". Δηλαδή δεν θέλω να το χρησιμοποιήσω ως άλλοθι κάποιων απόψεων ή συμπεριφορών. Υπάρχει εκεί, δεν υπάρχουν σχέσεις και από εκεί και πέρα...όλα καλά», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά ο Γιώργος Λιάγκας στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

«Ο πατέρας μου ήταν τα πάντα για μένα. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, μεγάλωσα δίπλα του και με μητρικό πρότυπο την γιαγιά μου την Ουρανία. Είμαι πολύ τυχερός γιατί μου έμαθε το καλό και το κακό, μου έδωσε αρχές και αξίες και χαίρομαι που βλέπω ότι αυτές οι αξίες περνάνε στα παιδιά μας και χαίρομαι πάρα πολύ. Ήδη βλέπω τι αξιακούς κώδικες έχουν τα παιδιά μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας (δείτε εδώ όλη την εξομολόγηση για τη μητέρα του).