Στέφανος Κασσελάκης: Επιβεβαίωσε τον γάμο με τον Tyler στην Ελλάδα - Που και πότε θα παντρευτεί ξανά το ζευγάρι

Πως περνάνε το χρόνο που μένουν οι δύο τους

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στέφανος Κασσελάκης: Επιβεβαίωσε τον γάμο με τον Tyler στην Ελλάδα - Που και πότε θα παντρευτεί ξανά το ζευγάρι

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 1/3 στο Πρωινό με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μιλάει μεταξύ άλλων για την πρόσφατη ανακοίνωση του Tyler McBeth, πως αναμένεται να παντρευτούν σύντομα και στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι ενώθηκε επίσημα με τα δεσμά του γάμου πριν από λίγους μήνες στην Αμερική. Μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου στην Ελλάδα για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών οι δύο τους θέλουν να κάνουν έναν νέο γάμο στη χώρα καταγωγής του Προέδου του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερωτήσεις σχετικά με τις λεπτομέρειες του γάμου ο Στέφανος Κασσελάκης δεν ήταν ιδιαίτερα πρόθυμος να απαντήσει. Σε κάθε περίπτωση, ο ίδιος επιβεβαίωσε πως θα παντρευτεί στην Ελλάδα το καλοκαίρι και ο γάμος θα γίνει εκτός Αθηνών.

Η αποκάλυψη του Στέφανου Κασσελάκη για τον γάμο του στην Ελλάδα

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Tyler McBeth. Ο γάμος μας θα γίνει εκτός Αθηνών. Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε καμία σειρά στο Netflix ή κάτι στην τηλεόραση. Μας αρέσει να πίνουμε καλή τεκίλα από ποτό και επίσης μας αρέσει πολύ η φύση. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω ένα μικρό off και θα πάμε στην Ορεινή Αρκαδία. Στον Tyler αρέσει πολύ η Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να κατέβω ως Πρόεδρος τον ρώτησα, αλλά για μια τέτοια απόφαση πρέπει να είσαι συνεννοημένος», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.

Η τρυφερή αφιέρωση του Tyler McBeth για τον Άγιο Βαλεντίνο

Ο Tyler McBeth ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου θέλησε να κάνει την δική του αφιέρωση στον σύζυγό του, Στέφανο Κασσελάκη, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να αναδημοσιεύει την ανάρτηση στο δικό του προφίλ.

«Forever & Always», έγραψε χαρακτηριστικά ο Tyler σε μία φωτογραφία τους από τα χιόνια, με τους δυο τους να έχουν πέσει κάτω και να αγκαλιάζονται.

Δείτε επίσης: Υπερπολυτελές με θέα την Ακρόπλη: Αυτό είναι το νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη και του Tyler McBeth που "κόβει" την ανάσα

Στέφανος Κασσελάκης Tyler McBeth Άγιος Βαλεντίνος