Ετεοκλής Παύλου: «Θεωρώ άστοχο αυτό που έγινε,αλλά δε θα ακυρώσω τη...» Το αιχμηρό σχόλιο του για την κόντρα Παπανώτα, Μαγγίρα και Μακαλιά

«Πρώτα θα σου πω τα καλά που έχει κάνει σε 40 χρόνια καριέρας...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ετεοκλής Παύλου: «Θεωρώ άστοχο αυτό που έγινε,αλλά δε θα ακυρώσω τη...» Το αιχμηρό σχόλιο του για την κόντρα Παπανώτα, Μαγγίρα και Μακαλιά

Το δικό του σχόλιο, με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τη Μπέττυ Μαγγίρα με τον Δημήτρη Μακαλιά, έκανε ο Ετεοκλής Παύλου, το πρωί της Παρασκευής 1/3, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Δημήτρης Παπανώτας έχει πετάξει πολλές φορές τα "καρφιά" του σε δηλώσεις του, τόσο στον ηθοποιό όσο και στην παρουσιάστρια (δείτε εδώ). Από την πλευρά τους Μακαλιάς και Μαγγίρα απαντούν με χιούμορ χωρίς να θέλουν να δώσουν έκταση στο θέμα.

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για την κόντρα Παπανώτα - Μακαλιά

«Κρίνω πάντα έναν άνθρωπο από αυτό που κάνει τη συγκεκριμένη στιγμή. Και εγώ θεωρώ άστοχο αυτό που έγινε, και ατυχές, αλλά δε θα ακυρώσω όλη τη πορεία ενός ανθρώπου. Την αναγνωρίζω και τη σέβομαι, απλά σχολιάζουμε κάτι συγκεκριμένο. Αν σε πέντε χρόνια μιλήσουμε για τον Δημήτρη Παπανώτα, πρώτα θα σου πω τα καλά που έχει κάνει σε 40 χρόνια καριέρας και μετά τα θα σου πω και 2-3 πράγματα που μπορεί να με έχουν ενοχλήσει» ανέφερε ο Ετεοκλής Παύλου.

Η απάντηση του Δημήτρη Μακαλιά στις δηλώσεις Παπανώτα

Ωστόσο πριν απο μερικές ημέρες ο Δημήτρης Μακαλιάς, μέσα από δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού, σχολίασε όλα όσα είπε ο δημοσιογράφος τόσο για εκείνον όσο και για την Μπέτυ Μαγγίρα, εκφράζοντας την ενόχλησή του.

«Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα λένε ανοησίες, δεν με νοιάζει, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω δει πάρα πολλά. Ξαφνικά μια γυναίκα στα 50 της να θυμάται να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει και να τραγουδάει και στα μπουζούκια, αφού της αρέσει καλά κάνει» είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Παπανώτας.

«Με χιούμορ προσπαθούσε να αντιμετωπίσουμε την επικαιρότητα. Ένα τέτοιο εύστοχο και ωραίο σχόλιο που έκανε ο κύριος Παπανώτας, θεωρήσαμε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε με τον δικό μας γλαφυρό τρόπο. Πολλά ατοπήματα σε μια φράση. Το όριο έχει ξεπεραστεί και περάσαμε στο πλαίσιο της αγένειας».