Έγκυος πολύ γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια - Η πρώτη επίσημη εμφάνιση με ιδιαίτερα φουσκωμένη κοιλίτσα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολλές οι εγκυμοσύνες για την ελληνική showbiz, καθώς το τελευταίο διάστημα αποκαλύπτεται και από μία νέα κυρία που περιμένει παιδάκι. Από τις πιο αξιοσημείωτες μάλιστα, που σας αποκαλύψαμε αποκλειστικά από το Youweekly.gr ήταν αυτή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου.

Εκτός από τη Σπυροπούλου όμως και μία ακόμα γνωστή, Ελληνίδα παρουσιάστρια με ξανθιά απόχρωση στα μαλλιά της είναι έγκυος - κάτι που πλέον δεν κρύβεται, καθώς η φουσκωμένη της κοιλίτσα έχει μεγαλώσει πολύ.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση εγκυμονούσας και γνωστής Ελληνίδας παρουσιάστριας

Ο λόγος για την Ειρήνη Γκανιάτσου, η οποία πριν από λίγο καιρό επιβεβαίωσε τα ευχάριστα νέα και πρόσφατα μάλιστα έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr την απαθανάτισε αποκλειστικά στο Zuka Athens στα γενέθλια της Ραμόνας Βλαντή. Η εγκυμονούσα πόζαρε χαμογελαστή σε πολύ προχωρημένη κύηση, χαϊδεύοντας την κοιλίτσα της με μαύρη ζιπ κιλότ και κόκκινη διαφάνεια.

Έγκυος - Ειρήνη Γκανιάτσου
Ειρήνη Γκανιάτσου - Εγκυμοσύνη - Πρώτη δημόσια εμφάνιση

Η πρώτη της ανάρτηση για την εγκυμοσύνη

Η ίδια είχε γράφει σε ανάρτησή της στις αρχές του νέους έτους: «Νομίζω δεν κρύβεται άλλο. Το ‘23 μου έφερε το πιο ωραίο δώρο της ζωής μου που με αφήνει να το ανοίξω το ‘24 και η ανυπομονησία μου δεν περιγράφεται. Σε περιμένουμε με αδιανόητη αγάπη... Ο Μπαμπάς και η μαμά. Καλή χρονιά λοιπόν σε όλους και φέτος θα ευχηθώ μέσα απ´ την καρδιά μου να συμβούν οι πιο κρυφές σας επιθυμίες», έγραψε στις πρώτες της ευχές, ενώ ζήτησε... θετική ενέργεια καθώς δεν έκρυψε το άγχος της. Όπως συμπλήρωσε βρίσκεται στον 5ο μήνα, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται σταθερά ο σύντροφός της και μελλοντικός πατέρας του παιδιού της, Θανάσης Τρίμης.

Η Ειρήνη Γκανιάτσου συμμετείχε μέχρι το 2018 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, που τότε προβαλλόταν στο Epsilon, ενώ στην πορεία αποφάσισε να ασχοληθεί με τη δική της επιχείρηση ρούχων. Από εκείνο το διάστημα πάντως έλεγε σε φίλους ότι θα ήθελε να βρει τον έρωτα, και να γίνει μητέρα, με το σύμπαν να ακούει την ευχή της και να την πραγματοποιεί!