Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Μου άρεσε που μίλησε για την πρώην γυναίκα του με....»

Τι σχολίασε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη για Γιώργο Λιάγκα: «Μου άρεσε που μίλησε για την πρώην γυναίκα του με....»

Το δικό τους σχόλιο έκαναν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη, για την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα στον Νίκο Χατζηνικολάου. Υπενθυμίζουμε ότι ο παρουσιαστής του Πρωινού είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για το διαζύγιο του και την σχέση του με την Φαίη Σκορδά αλλά και για την σχέση του με την μητέρα του.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη και του Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Θα πω κάτι που το έχω ξαναπεί, και το λέω γιατί το έχω ζήσει. Όταν ήταν μαζί, ήταν ένα στον αέρα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Ήταν μια γροθιά. Όσο ήταν μαζί, ενώνονταν, γινόντουσαν ένα, μιλούσαν με τα μάτια. Μπορεί να διαφωνούσαν σε όλα τα άλλα, αλλά για την εκπομπή ήταν ένα… Αυτό το ζευγάρι ενωνόταν στον αέρα, εκτός αέρα διαφωνούσαν. Όταν είχαν τον κοινό "αντίπαλο" ήταν ένα...» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Από την πλευρά της η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Ήταν ωραίο, μου άρεσε και θέλω να το πω, γιατί μου αρέσει όταν το βλέπω στα ζευγάρια που χωρίζουν, το ότι μίλησε για την πρώην γυναίκα του με ένα πολύ ωραίο τρόπο… Από τα αποσπάσματα που είδα, ήταν μια πολύ ωραία συνέντευξη για τον ίδιο τον Γιώργο, νιώσαμε κι εμείς καλά. Καμιά φορα βλέπεις μόνο ανθρώπους πως κινούνται όταν είναι μέσα στη δουλειά, δεν είναι μόνο αυτό, καμιά φορά καλό είναι να έχουμε μια πιο σφαιρική εικόνα, μη μένουμε μόνο σε αυτό.»

Το σχόλιο της Δανάης Μπάρκα για την εξομολόγηση του Γιώργου Λιάγκα

Το δικό της σχόλιο έκανε και η Δανάη Μπάρκα μέσα από την εκπομπή της Πάμε Δανάη. «Όλοι έχουμε ανάγκη στα δύσκολα την οικογένειά μας. Ό,τι και αν φαίνεται προς τα έξω, ό,τι και να έχουμε κληθεί να κάνουμε στη δουλειά μας, στα δύσκολα ή όταν κλείνει η κάμερα και φεύγει ο καθένας από τη δουλειά του, η ανάγκη που έχουμε όλοι οι άνθρωποι είναι αυτή. Η φροντίδα, η αγάπη και το μοίρασμα. Τώρα όλα τα άλλα...»