Ιωάννα Τριανταφυλλίδου & Κίμων Κουρής: Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους - Σπάνια κοινή έξοδος για το ζευγάρι

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Κίμων Κουρής αποτελούν ένα από τα φρέσκα ζευγάρια του χώρου του θεάματος, καθώς οι δύο τους είναι και επίσημα πια μαζί στη ζωή, αλλά μαζί και στην καριέρα τους (δείτε εδώ αναλυτικά).

Στην αρχή της σχέσης τους οι δύο ηθοποιοί προσπάθησαν να διαφυλάξουν το δεσμό τους, καθώς είχαν αντιληφθεί πως όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους. Το τελευταίο διάστημα ωστόσο κυκλοφορούν πιο ελεύθερα χωρίς πάλι να επιδιώκουν κάποια δημοσιότητα από τον έρωτά τους.

Η σπάνια κοινή εμφάνιση του Κίμωνα Κουρή με την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου

Πρόσφατα ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε το ζευγάρι αποκλειστικά σε μία από τις σπάνιες κοινές εξόδους, που κάνουν. Τριανταφυλλίδου και Κουρής βρέθηκαν παρέα στο θέατρο Μικρό Άνεσις παρακολουθώντας την επίσημη πρεμιέρα "Spa-σε κατάρα''.

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου - Κίμων Κουρής

Η εξομολόγηση της Τριανταφυλλίδου για την ζωή της στην Αμερική

«Η Αμερική ήταν ένα θέλω που υπήρχε χρόνια στο μυαλό μου. Αλλά λόγω δουλειάς έλεγα συνέχεια του χρόνου αλλά φτάνει η στιγμή που λες ή το κάνεις ή όχι. Παρέμενε το θέλω μέσα μου και ήθελα να το κάνω. Έφυγα το τέλος του 2015, έμεινα ένα χρόνο στη Νέα Υόρκη που εκεί έκαναν μαθήματα, μετά μετακόμισα στο Λος Άντζελες και βρήκα μάνατζερ και ξεκίνησα ακροάσεις. Γύρισα το 2018 για έναν χρόνο και έκανα και το Bake Off το διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής. Οριστικά ξαναγύρισα το 2020», ανέφερε αρχικά η ηθοποιός.

«Ήμουν πάρα πολύ τυχερή στο ότι ανέπτυξα έναν κύκλο φίλων που είναι άνθρωποι που και εδώ να τους γνώριζα, θα έκανα παρέα. Νιώθω ευγνώμων που οι φίλοι που έκανα τελικά στο Λος Άντζελες είναι μέχρι και σήμερα. Μακάρι να είχα ένα άλλο βιογραφικό αλλά πήγαινε σε οντισιόν. Ξέρεις τις πιθανότητες που υπάρχουν και τι ανταγωνίζεσαι. Στα 17, το ηλιακό γκρουπ που ανταγωνίζεσαι είναι στην ίδια ηλικία. Όταν πηγαίνεις σε μεγαλύτερη ηλικία, ανταγωνίζεσαι με άλλους ανθρώπους. Άλλοι άνθρωποι στα 30 τους εκεί έχουν ήδη Όσκαρ. Είμαστε από μια μικρή αγορά όπως η Ελλάδα αλλά δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να σου ανοίξει μια πόρτα. Για την πρώτη μου οντισιόν έψαχναν Ελληνίδα και πήγα, έκανα ακρόαση. Δεν ζητούσαν να μιλήσω ελληνικά, αρκεί να έχω την προφορά. Τους άρεσα αλλά είπαν ότι δεν έμοιαζα με Ελληνίδα αλλά με Ρωσίδα», κατέληξε πριν από ένα χρόνο η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου στο The 2night show.