Στέφανος Κασσελάκης: Συνομίλησε μέσω βιντεοκλήσης με τον Αχιλλέα Μπέο - Η αντίδραση του Δημάρχου Βόλου

«Είμαι και του σαλονιού και του αλωνιού»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν καλεσμένος την Παρασκευή 1/3 στο Πρωινό με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει μεταξύ άλλων την πολιτική επικαιρότητα, την πρωθυπουργία του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και τις φιλοδοξίες του για την Ελλάδα.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε, πως δεν έχει αποκλειστικό του σκοπό να γίνει Πρωθυπουργός της χώρας αλλά σε κάθε περίπτωση να αφήσει ένα αποτύπωμα και να δημιουργηθεί με τη συμβολή του ένα πιο σύγχρονο κράτος.

Στη συνέχεια των δηλώσεων του, ο Κασσελάκης αναφέρθηκε στον Αχιλλέα Μπέο αποκαλύπτοντας, πως οι δύο άντρες παρά τις όποιες διαφορές τους συνομίλησαν πρόσφατα μέσω βιντεοκλήσης.

Δείτε επίσης: Αχιλλέας Μπέος: «Μέγας μάγκας και μπράβο του! Είμαστε γνήσιοι άντρες και...» - Αποθέωσε τον Οικονομόπουλο για τις απόψεις του περί ομοφυλόφιλων

Η συνομιλία του Στέφανου Κασσελάκη με τον Αχιλλέα Μπέο

«Συνομίλησα με τον Μπέο πριν από μία εβδομάδα περίπου. Είχαμε μια σύντομη συνομιλία με βιντεοκλήση. Δεν έχω σκοπό να εκδικηθώ κανέναν, θέλω να ενώσω τον κόσμο. Θέλω να ενώσω, το εννοώ, δεν θέλω να διχάσω. Το να εκδικηθούμε επειδή κάποιος είναι στη λάθος πλευρά της ιστορίας σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων ή όποιου άλλου ζητήματος, δεν είναι τρόπος με τον οποίο γίνεσαι καλή κυβέρνηση. Κατάλαβε ότι είμαι ακομπλεξάριστος και ότι είμαι ανθρώπινος, σωστός. Είμαι και του σαλονιού και του αλωνιού σίγουρα», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Οι αποκαλύψεις για το γάμο του

«Θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Ελλάδα με τον Tyler McBeth. Ο γάμος μας θα γίνει εκτός Αθηνών. Τα βράδια πολλές φορές βρισκόμαστε με φίλους, είμαστε και οι δύο πολύ κοινωνικοί. Όταν είμαστε μόνοι μπορεί να δούμε καμία σειρά στο Netflix ή κάτι στην τηλεόραση. Μας αρέσει να πίνουμε καλή τεκίλα από ποτό και επίσης μας αρέσει πολύ η φύση. Την επόμενη εβδομάδα θα πάρω ένα μικρό off και θα πάμε στην Ορεινή Αρκαδία. Στον Tyler αρέσει πολύ η Ελλάδα. Όταν αποφασίσαμε να κατέβω ως Πρόεδρος τον ρώτησα, αλλά για μια τέτοια απόφαση πρέπει να είσαι συνεννοημένος», είπε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης.