Κατερίνα Ζαρίφη: «Τώρα θα φανεί τι πραγματικά είναι!» - Τα συγκινητικά λόγια για τον Ράμμο μετά την απεξάρτησή του από ουσίες

«Το παιδί αυτό είναι για μένα οικογένεια»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πολύ πρόσφατα ο Αναστάσιος Ράμμος προχώρησε σε μία εξομολόγηση καρδιάς με τον τραγουδιστή να αποκαλύπτει για πρώτη φορά, πως πριν από λίγο καιρό έκανε απεξάρτηση από ουσίες και αλκοόλ (δείτε εδώ όσα είπε).

Μετά τη συνέντευξη του τραγουδιστή στο The 2night show πολλοί ήταν εκείνοι, που μίλησαν για τον Αναστάσιο Ράμμο και τον παραδέχτηκαν δημόσια για το θάρρος του να έρθει αντιμέτωπος με τα σκοτάδια του και να μοιραστεί την εμπειρία του αυτή.

Ανάμεσα τους και η καλή του φίλη, Κατερίνα Ζαρίφη μιλώντας στην κάμερα του Super Κατερίνα. Οι δηλώσεις της για τον τραγουδιστή προβλήθηκαν την Παρασκευή 1/3.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη για την εξομολόγηση του Αναστάσιου Ράμμου

«Το παιδί αυτό είναι για μένα οικογένεια, δε το συζητώ. Θεωρώ ότι ο Αναστάσης αν τόσο καιρό που τον ξέρουμε λέμε ότι είναι από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους, τώρα θα φανεί τι πραγματικά είναι. Και το λέω γιατί ο Αναστάσης ήταν, είναι και παραμένει ένα από τα καλύτερα παιδιά που κυκλοφορούν. Ξέρω ότι ο Αναστάσης μπορεί να δαμάσει τα πάντα και δαίμονες. Είναι ο ίδιος ένας άγγελος, οπότε οι δαίμονές του έχουν έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο να αντιμετωπίσουν», είπε η Κατερίνα Ζαρίφη

Η αποκάλυψη της Τσιμτσιλή για τον Ράμμο

«Πολύ πιο ώριμος και πολύ πιο συνειδητοποιημένος και νομίζω ότι σε αυτό το ταξίδι κατά των εθισμών το πρώτο βήμα είναι να παραδεχθείς αυτό που σου συμβαίνει και μετά να πεις όχι, εγώ δεν είμαι αυτό και θα το παλέψω. Γνωρίζω από ανθρώπους που είναι στο περιβάλλον του, ότι κάποια στιγμή η κατάσταση έφτασε σε ένα σημείο, που άνθρωποι που τον αγαπούσαν και είχαν όνειρα για αυτόν είπαν ότι δεν βγαίνει, δεν πάει κάπου.

Λόγω των ουσιών και του εθισμού ήταν εντελώς ασυνεπής στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δε μπορούσε να είναι σωστός ήταν ανακόλουθος στις συμφωνίες του, σε ό,τι προσπαθούσε να ξεκινήσει, ενώ είναι ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα.

Με τους εθισμούς μπορεί κάποιες στιγμές στις αρχές να νομίζεις, ότι το ελέγχεις και επειδή το περιβάλλον σου και κάποιοι άνθρωποι που σε αγαπούν μπορεί να μην το έχουν καταλάβει και να νιώθουν ότι είναι οκ, γεμίζω κάποια κενά και δεν πειράζει γιατί είμαι σωστός και συνεπής σε άλλα κομμάτια της ζωής μου. Όταν όμως αρχίζεις και το χάνεις και έχεις ένα γύρισμα πχ στον Alpha και έρχεσαι τρεις ώρες μετά, σε ψάχνουν στο τηλέφωνο γιατί έχεις συμφωνήσει κάτι με τη δισκογραφική εταιρία εκεί οι άνθρωποι που σε αγαπούν και πιστεύουν εσένα σου λένε ότι δεν πάει έτσι...

Έχει κάνει μια πολύ συγκινητική παραδοχή για τη σχέση του με τον πατέρα του, που ήταν ανύπαρκτος, από πολύ μικρό παιδί έχει περάσει πολύ δύσκολα χρόνια, είχε κάποιες τραυματικές εμπειρίες...Εγώ δεν σας έχω πει, ότι πήγα σε ένα καμαρίνι και κάνω έτσι και βλέπω ένα διαβατήριο και ούτε καν είχε καταλάβει ότι το είχε χάσει... Αυτό μπορεί να συμβεί και σε έναν άνθρωπο που δεν προσέχει τα πράγματά του, το παιδί αυτό έχει περάσει πολύ πολύ δύσκολα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή την Πέμπτη 29/2 στο Happy Day.