Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Προσέχω πολύ τα λόγια μου! Στον αέρα ήταν "ένα", μια γροθιά! Εκτός αέρα...» - Η αποκάλυψη για το διαζύγιο Λιάγκα & Σκορδά

«Βλέπετε και από τη γλώσσα του σώματος ότι έχει...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Προσέχω πολύ τα λόγια μου! Στον αέρα ήταν

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου, μέσα από την εκπομπή του MEGA, Ελένη, θέλησε να σχολιάσει την συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Ενώπιος Ενωπίω, κατά την οποία μίλησε για τον γάμο και τον χωρισμό του με την Φαίη Σκορδά (δείτε εδώ την εξομολόγησή του για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε).

Ο δημοσιογράφος έζησε από πρώτο χέρι το κάποτε ζευγάρι και γνωρίζει πολλά από όσα συνέβαιναν μεταξύ τους όταν οι κάμερες και τα φώτα της τηλεόρασης έκλειναν. Προσπάθησε, βέβαια, να μιλήσει όσο πιο προσεκτικά μπορούσε για αυτή την πλευρά του παρουσιαστή.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για το διαζύγιο Λιάγκα - Σκορδά

«Ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι καθόλου επικοινωνιακός. Είναι αλήθεια το ξέρει και το λέει ο άνθρωπος. Πιστεύω ότι εχθές ήταν το μάξιμουμ της άνεσης που θα δείτε ποτέ τον Γιώργο Λιάγκα σε θέση συνεντευξιαζόμενου, επειδή ήταν και ο Νίκος Χατζηνικολάου απέναντί του, που είναι κουμπάρος του», σχολίασε αρχικά και αφού προβλήθηκε το απόσπασμα, σημείωσε:

«Προσέχω πολύ τα λόγια μου, γιατί εγώ τον ξέρω κιόλας και ξέρω ότι είναι η αλήθεια του αυτή. Βλέπετε και από τη γλώσσα του σώματος ότι έχει αυτή τη συστολή, ειδικά όταν μιλάει για τα προσωπικά του θέματα, για θέματα που έχει βαθιά στην καρδιά του, για αυτό επιμένω ότι δεν θα τα έλεγε άλλου. Είναι σκυφτός, τα φρύδια του είναι προς τα πάνω. Δεν του αρέσει να μιλάει για αυτά, είναι θέματα που τα έχει κρυμμένα μέσα του».

«Είναι και οι δυο εξωστρεφείς άνθρωποι και ειδικά στην δουλειά τους. Ήταν το πρώτο ζευγάρι που έκανε ψυχαγωγική εκπομπή και πρωινό. Όταν ήταν μαζί στον αέρα ήταν "ένα", μια γροθιά. Όσο ήταν μαζί γινόντουσαν ένα, μιλούσαν με τα μάτια, ήξεραν ακριβώς τι θέλουν για την εκπομπή, είχαν κοινό στόχο. Καμία φορά λένε αν είναι καλό τα ζευγάρια να συνεργάζονται στην επαγγελματική του ζωή... Όχι! Αυτό το ζευγάρι ενωνόταν στον αέρα, εκτός αέρα διαφωνούσαν. Όταν είχαν τον κοινό "αντίπαλο" απέναντί τους ενώνονταν», συμπλήρωσε.

Δείτε εδώ τα σχόλια που έκανε η Ελένη Μενεγάκη στη συνέχεια για την συνέντευξη του Γιώργου Λιάγκα.