Φαίη Σκορδά για Ετεοκλή Παύλου: «Έχω κάνει 60%, τα έχω ζήσει! Έχουμε δει με το που κάνουν νούμερα τηλεθέασης...»

Σχετικά με την καλή τηλεθέαση του Breakfast at star

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά για Ετεοκλή Παύλου: «Έχω κάνει 60%, τα έχω ζήσει! Έχουμε δει με το που κάνουν νούμερα τηλεθέασης...»

Η κάμερα της εκπομπής Fay's Time εντόπισε τον Ετεοκλή Παύλου λίγο μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του (δείτε εδώ αναλυτικά) με το απόσπασμα των δηλώσεων του να προβάλλεται την Παρασκευή 1/3.

Ο παρουσιαστής του Breakfast at star απάντησε σε ερωτήσεις για το αν έχει κάνει συζητήσεις με το κανάλι για του χρόνου δεδομένου ότι η εκπομπή προβάλλεται ήδη δύο χρόνια και φέτος ειδικότερα πηγαίνει πολύ καλά στη ζώνη της σε νούμερα.

Σε σχετική μάλιστα ερώτηση για τα νούμερα τηλεθέασης ο Ετεοκλής Παύλου απάντησε με αρκετά φειδωλό τρόπο κάτι που εκτίμησε η Φαίη Σκορδά - παραθέτοντας στη συνέχεια το σχόλιο της.

Το σχόλιο της Φαίης Σκορδά για τις δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου για τα νούμερα

«Ακόμα και το επιτηδευμένο και ταπεινό το εκτιμώ γιατί έχουμε δει τόσους ανθρώπους να έχουν έπαρση με το που κάνουν νούμερα τηλεθέασης, έχουν 1-3-5 επιτυχημένες χρονιές, που αυτό είναι ένας κύκλος. Πραγματικά είναι ένας κύκλος.

Γιατί κάποιος που έχει κάνει 50% τηλεθέαση για πάρα πολλά χρόνια θα ζήσει και πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και μπορεί κάποια στιγμή να έρθουν ξανά. Δεν σημαίνει κάτι. Έχω κάνει 60% νούμερα τα έχω ζήσει. Τι σημαίνει όμως; Ούτε τότε έβγαινα και...αλλά το θέμα είναι να είσαι το ίδιο. Και να βλέπεις τι συμβαίνει σαφώς και να μην εθελοτυφλείς, αλλά να μην αλλάζει η ψυχολογία σου, το πως φέρεσαι στους γύρω σου και το ποιος νομίζεις ότι είσαι.

Εδώ βλέπω ένα παιδί και που η αλήθεια είναι ότι το Star ανέβηκε πάρα πολύ σε νούμερα τηλεθέασης χωρίς να κάνουν extreme πράγματα και μπράβο τους - για εμένα. Είμαστε σχεδόν απέναντι. Δεν είμαστε καθόλου; Καθόλου. Βλέπω ένα παιδί που δεν το παίρνει πάνω του. Πάντα έλεγε ότι θέλει να παραμείνει και τώρα δε λέει, ότι θα το σκεφτούμε», είπε η Φαίη Σκορδά.