Έλενα Τσαγκρινού: Αποκάλυψε ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει - «Μπήκαμε στον...»

Το τρυφερό βίντεο με την φουσκωμένη κοιλίτσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Έλενα Τσαγκρινού διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της! Έχει βρει τον άνθρωπό της, με τον οποίο σκοπεύει να παντρευτεί, καθώς πριν από λίγους μήνες ο Dj Stephan της έκανε πρόταση γάμου με εκατοντάδες κόσμο να τους κοιτά και να "λιώνει" (δείτε εδώ το βίντεο από τη στιγμή που την ρώτησε εάν θέλει να γίνει γυναίκα του), ενώ παράλληλα περιμένει το πρώτο τους παιδί.

Πέρασε αρκετά δύσκολα μέχρι να μπορεί να μιλήσει ανοιχτά για την εγκυμοσύνη της, καθώς πριν από κάποιο διάστημα απέβαλε, ωστόσο πλέον μοιράζεται όλο και περισσότερα στιγμιότυπα με την φουσκωμένη της κοιλίτσα, πραγματοποιώντας τις εμφανίσεις της σε διάφορες εκδηλώσεις, χωρίς να κρύβεται.

Ποιο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Έλενα Τσαγκρινού

Τις προάλλες, μάλιστα, είχε δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram χαϊδεύοντας το μωρό που κουβαλάει, ντυμένη στα μπλε και ρωτούσε τους ακόλουθούς της να της απαντήσουν πόσων μηνών πιστεύουν ότι είναι.

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, η τραγουδίστρια, επανήλθε με την απάντηση, δημοσιεύοντας το ίδιο βίντεο σε story στο προφίλ της, κάνοντας την αποκάλυψη, επισημαίνοντας: «Καλό μήνα! Μπήκαμε στον τέταρτο μήνα! Πολλοί το βρήκατε». Σε λίγο καιρό θα γνωρίζουμε και ποιο είναι το φύλο του παιδιού που θα φέρει στον κόσμο. Λέτε το χρώμα των ρούχων που είχε επιλέξει για την ανάρτηση να είναι προάγγελος;

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, δίπλα στον Dj Stephan μετά την ανακοίνωση

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr την "τσάκωσε" πριν από λίγα 24ωρα στο πλευρό του καλού της και μέλλοντα συζύγου της, σε πολύ γνωστό μαγαζί στον Πειραιά. Φορούσε μια ολόσωμη τζιν φόρμα που αναδείκνυε την φουσκωμένη της κοιλίτσα και από πάνω ένα φουσκωτό μπουφάν, έχοντας αφήσει τα μαλλιά της κάτω, με ελαφρύ μακιγιάζ. Εκείνος, από την άλλη πλευρά, είχε ντυθεί πιο "ελαφριά", με ένα τζιν παντελόνι, μαύρο t-shirt και καπέλο στο κεφάλι.

Έλενα Τσαγκρινού Dj Stephan εγκυμοσύνη

Έλενα Τσαγκρινού εγκυμοσύνη