Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Στην κουζίνα για χατίρι του μικρού Βλάσση και του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου - Τα δυο γεύματα που τους μαγείρεψε

Δεν σταματά να τους φροντίζει ακόμη κι αν η κοιλίτσα της μεγαλώνει καθημερινά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά) / Instagram: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δεξιά)

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου περιμένει το δεύτερο παιδί της και πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού η οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο μεγαλώνει και ο γιος τους σύντομα θα έχει δίπλα του το αδερφάκι του, τον παντοτινό του φίλο.

Η κοιλίτσα της μεγαλώνει καθημερινά και παρόλο που αυτό μπορεί να της προκαλεί κούραση, δεν έχει σταματήσει να κάνει τα πράγματα που της αρέσουν, φροντίζοντας παράλληλα τον σύζυγο και το παιδί της. Την Παρασκευή 1 Μαρτίου, για παράδειγμα, μπήκε στην κουζίνα για χατίρι τους και μαγείρεψε δύο φαγητά, ξεχωριστά για τον καθένα τους.

Τα δύο γεύματα που ετοίμασε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τον γιο και τον σύζυγό της

Για τον μπέμπη της, ο οποίος είναι ενός έτους και πλέον μπορεί να τρώει τα πάντα, επέλεξε να ετοιμάσει κριθαράκι με κρέας, ενώ για τον καλό της έφτιαξε κοτόπουλο με πατάτες και λαχανικά στο φούρνο, κυρίως κολοκυθάκια. Φωτογράφισε τα γεύματα και τα παρουσίασε στους ακόλουθούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να δώσει ιδέες και σε όσους το είχαν ανάγκη.

Δείτε επίσης: Ντυμένη στα μαύρα έκρυβε την κοιλίτσα της με φαρδιά ζακέτα - Η μοναχική της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαγητό Βλάσση

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φαγητό Σταθοκωστόπουλου

Οι πρώτες δηλώσεις για την 2η εγκυμοσύνη της

«Είμαι πάρα πολύ καλά χαρούμενη. Η μαμά μου είναι εδώ να με βοηθήσει με το παιδί. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα αλλά ο Βασίλης κοιμάται βαθιά», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ενώ, στην συνέχεια ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας: «Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».