Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ντυμένη στα μαύρα έκρυβε την κοιλίτσα της με φαρδιά ζακέτα - Η μοναχική της βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες της άβαφης εγκυμονούσας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πριν από μερικά 24ωρα επιβεβαίωσε την είδηση που πρώτο το youweekly.gr σας είχε ανακοινώσει. Ο λόγος για την δεύτερη εγκυμοσύνη της! Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια εμφανίστηκε με φουσκωμένη κοιλίτσα μπροστά στις κάμερες και απάντησε για το φύλο του μωρού και τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετώπισε (δείτε εδώ), ωστόσο στην βόλτα που έκανε μόνη της και την εντόπισε ο φωτογραφικός μας φακός, έκρυβε το σώμα της με τα ρούχα που είχε επιλέξει να φορέσει.

Συγκεκριμένα, την ώρα που εκείνη περπατούσε στο κέντρο της Αθήνας, η κάμερα της τσάκωσε να κοιτά αριστερά - δεξιά, φορώντας ένα μαύρο κολάν και από πάνω μία μαύρη και φαρδιά ζακέτα που κάλυπτε το κορμί της. Φυσικά, δεν έλειπαν τα αξεσουάρ που τόσο της αρέσουν, τα γυαλιά ηλίου της και η μεγάλη της τσάντα. Ολοκλήρωσε το look της με λευκά αθλητικά, ενώ φαίνεται πως ήταν εντελώς άβαφη.

Η νέα εμφάνιση της εγκυμονούσας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγκυος βόλτα

Ηχηρή απουσία από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης: Οι κόντρες και τα δικαστήρια

Από την Τζώρτζια Συρίχα

Πολλές ήταν οι επώνυμες παρουσιάστριες που έδωσαν το «παρών» το βράδυ της Πέμπτης 22/2 στο κοσμικό event του ρεστοράν «Green Park», όπου η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της και επιβεβαίωνε ουσιαστικά το youweekly.gr που είχε μεταφέρει λίγες μέρες πριν αποκλειστικά την χαρμόσυνη είδηση.

Μεταξύ πολλών λαμπερών παρουσιών είδαμε τη Ζήνα Κουτσελίνη, την Ελένη Τσολάκη, την Βίκυ Χατζηβασιλείου, την Κατερίνα Ζαρίφη, η ηχηρή απουσία όμως που συζητήθηκε περισσότερο, ήταν αυτή της Φαίης Σκορδά. Οι παλιές κόντρες πάνε στον Παράδεισο; Σε κάποιες περιπτώσεις ναι, σε άλλες όχι...

Φαίη Σκορδά

Από την μία η κόντρα της Ζήνας Κουτσελίνη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δείχνει να ανήκει πλέον στο παρελθόν, αφού οι δυο παρουσιάστριες έσβησαν με γομολάστιχα τις παλιές διαφορές, από την άλλη όμως, η κόντρα της με την Φαίη Σκορδά, δεν φαίνεται να έχει παρόμοια εξέλιξη.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η πρώτη εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα - Προσπάθησε να την κρύψει αλλά... (Φωτογραφίες)

Η δικαστική διαμάχη που είχε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Γιώργο Λιάγκα, όπου ενεπλάκη εκούσια τότε και η Σκορδά, αν και έχει πάρει τέλος εδώ και πολλά χρόνια, προφανώς“στοιχειώνει” ακόμα τις δυο παρουσιάστριες. Ήταν καλεσμένη η Φαίη Σκορδά και δεν πήγε λόγω πένθους ή δεν πήρε πρόσκληση στα χέρια της ποτέ για την βραδιά λόγω της παλιάς κόντρας;

Φαίη Σκορδά Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Οι σχέσεις των δυο γυναικών έγιναν μετά από αυτό το συμβάν, εντελώς τυπικές ίσως και αδιάφορες. Στη κατάθεση αγωγής της η Σπυροπούλου εναντίον του Λιάγκα και της Σάσας Σταμάτη για επίμονη λασπολογία, διεκδικούσε τότε περίπου 250.000 ευρώ από τον καθένα. Οι δικηγόροι των δυο πλευρών προσπάθησαν πολλές φορές να τους τα βρουν εξωδικαστικά, χωρίς αίσιο αποτέλεσμα.

Το ζεύγος Σκορδά-Λιάγκα από την δική του πλευρά, είχε συναντηθεί επίσης πολλές φορές μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για να μιλήσουν, φρόντιζαν δε οι συναντήσεις τους να γίνονται κάτω από άκρα μυστικότητα αν και κάποιες τις είχαν πάρει χαμπάρι οι παπαράτσι.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Σπίτι μου Σπιτάκι μου» δεν έδειχνε καμία ειρηνική διάθεση στην αρχή και δήλωνε: «Δεν είμαι καθόλου δικομανής και το έχω ξαναπεί ότι με στενοχωρεί πολύ αυτό που έχει συμβεί. Δεν μου αρέσουν οι κόντρες, ούτε τις προκαλώ, ειδικά τις τηλεοπτικές και όλο αυτό που έχει πάρει έτσι και μεγάλη διάσταση και ειδικά με ανθρώπους που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Κάποια πράγματα όμως, έχουν κι ένα όριο».

Μετά από 8 χρόνια όλα έχουν τελειώσει, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σταμάτησε τα δικαστήρια, όμως για τη Φαίη Σκορδά η πληγή είναι ακόμα ανοιχτή. Σε ανύποπτες στιγμές που έχει αναφερθεί στο πρόσωπό της, ουκ ολίγες της πετάει το γάντι και την σφάζει με το βαμβάκι, είτε μιλώντας για την παρουσίασή της στο “My style rocks” λέγοντας: «Την είδα τις προάλλες στο "My style rocks" και μου άρεσε. Αλλά είναι κακότροπη πολύ, είναι λίγο αγενής. Όχι τηλεοπτικά, στην προσωπική επαφή μαζί της», είτε μετά από την συμμετοχή της στο “Survivor” που την σχολίαζε δηλώνοντας: «Ήταν ένα γλυκό παιδί όταν τη συνάντησα αρχικά. Μετά από χρόνια όταν την ξανασυνάντησα ήταν ένα άλλο πρόσωπο. Λες, πώς μεταμορφώθηκε έτσι;»