Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Οι πρώτες δηλώσεις για την 2η εγκυμοσύνη της: « Στους πρώτους μήνες είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές...»

«Η οικογένεια μας μεγαλώνει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Οι πρώτες δηλώσεις για την 2η εγκυμοσύνη της: « Στους πρώτους μήνες είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές...»

Ακόμα μια πανηγυρική επιβεβαίωση του Youweekly.gr. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πραγματοποίησε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση με φουσκωμένη κοιλίτσα, αποκαλύπτοντας πως είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, καρπό του έρωτα της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Μάλιστα, έχουμε επίσης αποκλειστικό βίντεο από την έξοδο της, όπου έδειχνε άκρως εντυπωσιακή με μίνι μαύρο φόρεμα προσπαθώντας να καλύψει την φουσκωμένη κοιλίτσα της όσο περισσότερο μπορεί, αφού δεν ήθελε να πει πόσο μηνών είναι.

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την 2η εγκυμοσύνη της

«Είμαι πάρα πολύ καλά χαρούμενη. Η μαμά μου είναι εδώ να με βοηθήσει με το παιδί. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα αλλά ο Βασίλης κοιμάται βαθιά», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ενώ, στην συνέχεια ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας: «Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».

Συγκινημένη με τον 1ος έτους γιο της

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μοιράζεται διάφορες στιγμές με τον γιο της, χωρίς ωστόσο να μας δείχνει το πρόσωπό του καθώς είναι μια κοινή επιθυμία με τον σύζυγό της. Την Πέμπτη 18/1 λοιπόν θέλησε να δείξει σε όλους το νέο κατόρθωμα του μικρού Βλάσση.

Μπορεί να είναι μόλις ενός ετών ο Βλάσσης, ωστόσο κατάφερε να φτιάξει δύο υπέροχες ζωγραφιές. Μια μικρή βοήθεια την είχε, όπως αποκάλυψε η μαμά του - σε κάθε περίπτωση όμως η Κωνσταντίνα συγκινήθηκε ιδιαίτερα με το τελικό αποτέλεσμα (δείτε εδώ την υπερπαραγωγή τούρτα για τα πρώτα του γενέθλια).

«Η καρδιά της μαμάς πάει να σπάσει. Η πρώτη μας ζωγραφιά με μικρή βοήθεια», έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.