Μαίρη Συνατσάκη: Μπήκε μέσα στο συρτάρι και έπαιζε με τα κουζινικά - Η μικρή Ολίβια μεγάλωσε πολύ

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη
Instagram / Μαίρη Συνατσάκη

Η Μαίρη Συνατσάκη δημοσιεύει πολύ συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τις καθημερινές στιγμές της με την κόρη της, Ολίβια, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν" κάθε φορά.

Το βράδυ της Παρασκευής 1 Μαρτίου, μάλιστα, ανέβασε ένα story στο προφίλ της, δείχνοντας πως το παιδάκι της έχει μεγαλώσει τόσο πολύ πια που εξερευνά κάθε μέρος του σπιτιού τους, με τα πράγματα που κρύβονται στα συρτάρια και τα ντουλάπια της κουζίνας να γίνονται τα νέα της παιχνίδι.

Η τρυφερή ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της

«Έφτασε την πίστα κουζινικά», έγραψε χαρακτηριστικά απαθανατίζοντας την μικρή της να κάθεται μέσα σε ένα από τα συρτάρια και να παίζει με τα τηγάνια και τις κατσαρόλες.

Δείτε επίσης: Στα δικαστήρια μετά από χυδαία σχόλια και επιθέσεις που δέχεται η Μαίρη Συνατσάκη - Η πρώτη δήλωση της δικηγόρου της

Μαίρη Συνατσάκη κόρη

Η γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή

Την Κυριακή (22/10/23) η Μαίρη Συνατσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή ''Μαμά -δες'' με την ίδια να μιλάει για τη ζωή της και το πόσο πολύ άλλαξε από τη στιγμή, που απέκτησε το πρώτο της παιδί με τον Ίαν Στρατή,

Σε πρώτη φάση η Μαίρη μίλησε για την Ολίβια, το πόσο γρήγορα μεγαλώνει, καθώς στη συνέχεια εξήγησε τι εννοούσε με τις δηλώσεις, που είχε κάνει για το κοινωνικό φύλο του παιδιού της (δείτε εδώ).

Η γνωριμία της με τον Ίαν Στρατή και το πως αυτή κατέληξε σε σχέση ήταν ακόμη ένα ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης της Συνατσάκη, καθώς αρχικά είχε φοβηθεί να δεσμευτεί μαζί του.

«Εμένα πάντα μου άρεσε αλλά ήταν λίγο πιο τρελούλης παλιά, ήξερα δηλαδή, ότι αν πάω κατά εκεί, θα καταστραφούμε. Δεν ήταν τόσο τρελούλης στην τριετία, που μεσολάβησε. Είπα πάμε για παρανάλωμα. Ήταν μεγάλη ανατροπή και σχετικά γρήγορα. Ο Ίαν είναι πολύ έτοιμος να ακούσει και να μετακινηθεί σε πράγματα», είπε η Μαίρη Συνατσάκη.