Ζέτα Θεοδωροπούλου Ταχτσίδη & Παναγιώτης Ταχτσίδης: Έπεσαν unfollow ανάμεσά τους - Κρίση μετά από 8 χρόνια γάμου

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Δεν έχει περάσει ένας μήνας από τη στιγμή, που η Ζέτα Θεοδωροπούλου η αλλιώς Lady Ταχτσίδη είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια αγάπης στο My style rocks, που συμμετάσχει, για το σύζυγό της Παναγιώτη Ταχτσίδη.

Το ζευγάρι έχει ζήσει ένα φλογερό έρωτα με την ιστορία της γνωριμίας τους να συγκινεί την επιτροπή του διαγωνισμού μόδας στο άκουσμα της. Σήμερα, η Ζέτα και ο ποδοσφαιριστής είναι γονείς των τριών παιδιών, που απέκτησαν μαζί και από όσο ξέραμε και πολύ ερωτευμένοι.

Η ανατροπή ωστόσο ήρθε τα ξημερώματα του Σαββάτου 2/3, όταν η Soula Glamorous με ένα insta story άφησε σοβαρές αιχμές, πως το ζευγάρι περνάει μία κρίση στο γάμο του. Το μήνυμα της μάλιστα κάνει λόγο για χωρισμό.

Εμείς αφήνουμε ερωτηματικά για την είδηση χωρισμού μετά από 8 χρόνια γάμου, σε κάθε περίπτωση όμως υπάρχει σοβαρή πιθανότητα για σύννεφα στη σχέση τους μιας και στο λογαριασμό του instagram της Ζέτας δεν αναγράφεται πια, πως είναι Lady Ταχτσίδη (δείτε εδώ τι έλεγε πριν από λίγες ημέρες η Ζέτα για τη σχέση της).

Τι συμβαίνει στη σχέση της Ζέτας Θεοδωροπούλου με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Κολλητή η Ζέτα χώρισε με Ταχτσίδη. Έκαναν unfllow. Αφαίρεσε και από τις πληροφορίες της ότι είναι παντρεμένη», αναγράφεται στο μήνυμα που έστειλαν στη Soula Glamorous.

Ζέτα Ταχτσίδη - Ταχτσίδης - Σχέση - Κρίση γάμου

Η γνωριμία, η αναπάντεχη εγκυμοσύνη και ο γάμος τους

Η Ζέτα στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2/24 του My style rocks είχε μιλήσει για πρώτη φορά για την γνωριμία με τον καλό της, τον γάμο τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, "λιώνοντας" σε κάθε της λέξη.

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον άντρα μου. Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ένα ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, τον αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Μέχρι να έρθει το αμάξι μας δώσαμε εκεί το φιλί. Ακόμα κι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι με νοιάζει τι φοράω. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», είχε πει χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές