Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Θα ήθελα και ένα τέταρτο παιδάκι, αλλά...» - Η εξομολόγηση για την οικογένεια και τα παιδιά που απέκτησε με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

«Είχα κλειστεί στο καβούκι μου εννιά χρόνια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ζέτα Θεοδωροπούλου: «Θα ήθελα και ένα τέταρτο παιδάκι, αλλά...» - Η εξομολόγηση για την οικογένεια και τα παιδιά που απέκτησε με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα σε νυχτερινή εκδήλωση στην οποία παρευρέθηκε και απάντησε για την μέχρι τώρα εμπειρία της στο My Style Rocks, αλλά και για την απουσία της από την τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια.

Μιλώντας για την οικογένειά της, μάλιστα, εξέφρασε την επιθυμία της να αποκτήσει ένα ακόμη παιδί με τον σύζυγό της, χωρίς παρόλα αυτά να πιέζεις τις καταστάσεις. Αποκάλυψε πως είναι ως μητέρα και ποιο είναι το φαγητό που φτιάχνει και για το οποίο όλοι μιλούν.

Η εξομολόγηση της Ζέτας Θεοδωροπούλου για μία νέα εγκυμοσύνη

«Περνάω τέλεια στο My style rocks, πραγματικά το απολαμβάνω. Είχα κλειστεί στο καβούκι μου εννιά χρόνια, είχα δώσει όλο μου το είναι στην οικογένειά μου. Είμαι καταπληκτική μαγείρισσα και η σπεσιαλιτέ μου είναι το παστίτσιο. Το παρελθόν δεν αλλάζει, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι μας ακολουθεί στο παρόν. Βγήκα από το καβούκι μου εννιά χρόνια μετά και είναι πολύ ωραία η ζωή εδώ έξω. Θα ήθελα και ένα τέταρτο παιδάκι, αλλά ό,τι θέλει ο Θεός», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: Αλέξανδρος Πετρίδης: «Δεν έχω επαφή, ούτε στον γάμο πήγα! Πήρα την κουνελομάνα και δημιούργησα μία...» - Κόλαφος για την Ζέτα Θεοδωροπούλου του My Style Rocks

Η γνωριμία, η αναπάντεχη εγκυμοσύνη και ο γάμος της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη

Πρόκειται για την σύζυγο του γνωστού ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος αυτό το διάστημα αγωνίζεται ως μέσος στη ΤΦΡ Κλουζ της ρουμάνικης Liga 1. Μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά (δείτε εδώ φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου τους)!

Εκείνη, λοιπόν, στο επεισόδιο της Τετάρτης 7/2 του διαγωνισμού μόδας, μίλησε για πρώτη φορά για την γνωριμία με τον καλό της, τον γάμο τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί, "λιώνοντας" σε κάθε της λέξη.

«Μεγάλη ιστορία το πώς γνωριστήκαμε με τον άντρα μου. Είχε επιμονή και ήρθε αναπάντεχα. Μετά πήγα εγώ ένα ταξίδι αναψυχής στην Ιταλία στη Βερόνα. Ήρθε με πήρε από το αεροδρόμιο και εκεί άρχισαν όλα. Με ένα φιλί κάτω από μια ομπρέλα όταν άρχισε να βρέχει τον ερωτεύτηκα. Όταν ήταν εδώ στην Αθήνα και τον έβλεπα έξω, 1.97 ο άντρας μου, ποδάρες, σώμα αθλητικό, για εμένα ήταν άλλος ένας που μπαίνει σε ένα μαγαζί με ωραίο ντύσιμο, ένα ωραίο αμάξι.

Όταν είδα την απλότητά του στο αεροδρόμιο που ήρθε με τη φόρμα και την μπλούζα και είδα την ψυχή του, το χαμόγελό του, τον αναγνώρισα πως είναι και όχι πώς φαίνεται. Τον ερωτεύτηκα κάτω από μία ομπρέλα στη βροχή. Η ομπρέλα δεν ήταν δική μας, μας συνόδευσε ο παρκαδόρος για να πάμε στο αμάξι. Μέχρι να έρθει το αμάξι μας δώσαμε εκεί το φιλί. Ακόμα κι όταν πέφτουμε στο κρεβάτι με νοιάζει τι φοράω. Ήταν Οκτώβρης. Τέλος Δεκεμβρίου ήμουν έγκυος. Δηλαδή, μέσα σε έναν χρόνο τον γνώρισα, έμεινα έγκυος, γέννησα, παντρευτήκαμε, έγιναν όλα!», είπε χαρακτηριστικά.

Φωτογραφίες από τις οικογενειακές τους στιγμές