Μπέττυ Μαγγίρα: «Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας...» - Το σχόλιό της για τo σάλο με την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

«Ίσως για αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το τελευταίο διάστημα η προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου έχει βρεθεί στο προσκήνιο, καθώς το παρελθόν της, Φίλιππος Τσαγκρίδης εθεάθη σε τρυφερές στιγμές με τη Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τη φωτογραφία που φιλιούνται).

Μεταξύ πολλών προσώπων της τηλεόρασης, που αναφέρθηκαν στην παρουσιάστρια του Alpha και η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το σχόλιο της για την Κατερίνα Καινούργιου το Σάββατο 2/3 μέσα από την εκπομπή, που παρουσιάζει I love ΣουΚου.

Το σχόλιο της Μπέττυ Μαγγίρα για την προσωπική ζωή της Κατερίνας Καινούργιου

«Θα συμφωνήσω εδώ με την Κατερίνα και πολύ! Εννοείται πως έβαλε και τον εαυτό της μέσα δε μπορεί να τον εξαιρέσει. Και να μην την εξέθετε την προσωπική της ζωή η Κατερίνα, πιστεύεις ότι πάλι δε θα δεχόταν σχόλια για την εμφάνισή της, για τον τρόπο που μπορεί να φέρεται, να ντύνεται ή οτιδήποτε; Για αυτό και συμπεριλαμβάνει τον εαυτό της μέσα! Από τη στιγμή που είμαστε όλοι αυτοαναφορικοί, μιλάμε για την προσωπική μας ζωή, μιλάμε για τις οικογένειές μας, το τι κάνουμε, πως είμαστε και κρίνουμε και τους άλλους θα κριθούμε. Είναι αναπόφευκτο. Μην κρυβόμαστε πίσω από τα δάχτυλά μας...Ίσως για αυτό η Ελένη Μενεγάκη είναι αυτή που είναι και διατηρήθηκε τόσο χρόνια, δεν ασχολήθηκε ποτέ, δεν απαντούσε σε πράγματα, είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.

Το ξέσπασμα της Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Δυστυχώς, είμαστε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, - έχεις δικαίωμα καθένας να λες ότι θες – αλλά βγαίνει και σχολιάζει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα του. Έχει γίνει τόσο χυδαίο αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις, ή να μην ασχολείσαι καθόλου.

Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, όλο αυτό το πράγμα για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες "θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου". Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει ο κάθε οργανισμός.

Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω - αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς - αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή 1/3 στο Super Κατερίνα.