Ναταλία Γερμανού: «Τον έχω βασανίσει, τον έχω πονέσει μέχρι που...» - Η άγνωστη ερωτική ιστορία πίσω από το τραγούδι του Γιάννη Πλούταρχου

«Μου στέλνει αυτό το τραγούδι...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια προσωπική εξομολόγηση έκανε το πρωί του Σαββάτου η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της Καλύτερα δεν Γίνεται. Αφορμή στάθηκε η συζήτηση που είχε με την σημερινή της καλεσμένη, Κατερίνα Κακοσαίου, κόρη του Γιάννη Πλούταρχου.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν της που σχετιζόταν με το τραγούδι του πατέρα της, "Η αυτοκαταστροφή σου". Ωστόσο δεν είναι η μοναδική αποκάλυψη που έχει κάνει στον αέρα της εκπομπή της. Πριν από μερικές ημέρες, σε προηγούμενη της εκπομπή, η Ναταλία Γερμανού, αναφέρθηκε στην άγνωστη ιστορία ανάμεσα σε εκείνη και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Η αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού

«Αυτό ήταν το τραγούδι του πατέρα της που έλεγα πριν στο Κατερινάκι ότι έχω ένα παρελθόν μαζί του. Ακούστε την ιστορία αυτού του τραγουδιού...Τον έχω βασανίσει, τον έχω πονέσει. Τον αγαπώ φρικτά αλλά από ανασφάλεια τον βασανίζω αυτόν τον άνθρωπο μέχρι που κάποια στιγμή κάνει "μπαμ", τα βροντάει, βάζει τα ρούχα του σε ένα σακβουαγιάζ και φεύγει. Μου στέλνει αυτό το τραγούδι...

Από τότε έκλεισε το κινητό του και ξανάνοιξε δέκα χρόνια μετά που ήταν πια αργά. Αυτό το τραγούδι αφιερωμένο, αγόρι μου. Ευχαριστώ και συγνώμη»

Η εξομολόγησή της για την συμπεριφορά της

Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες βρέθηκε καλεσμένη στην late night εκπομπή του MEGA με τίτλο Night Out, . Η παρουσιάστρια μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία της στην τηλεόραση αλλά και για την συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της στην εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται του ALPHA.

«Έχω υπάρξει αυστηρή. Έχω υπάρξει και σκληρά αυστηρή. Για να κάνω έτσι και μία αυτοκριτική. Με τον Δημήτρη Πανόπουλο, για παράδειγμα, που είμαστε τώρα 3η χρονιά μαζί, στο τέλος της πρώτης σεζόν νομίζω ότι ήμουν ανελέητα σκληρή μαζί του. Όταν τελείωσε η σεζόν, τον φώναξα και του είπα "άνθρακας ο θησαυρός". Ήταν τόσο σκληρό. Ο Δημήτρης είναι σκληρόπετσος, ένας άνθρωπος που έχει καλύψει χιόνια, φωτιές, πυρκαγιές, ληστείες, διαμαρτυρίες, πορείες, τα πάντα όλα, όταν ήταν στον ΣΚΑΪ. Ήρθε σε μένα σκληροπυρηνικά οπλισμένος και του είπα "δεν είσαι καλός, δεν κολλάμε, δεν είσαι αυτό που ψάχνω". "ΟΚ", μου λέει, "του χρόνου θα είμαι". Του λέω "για να σε δω ρε φίλε". Και ήταν», αποκάλυψε αρχικά η Ναταλία Γερμανού με αφορμή την δήλωση που είχε κάνει ο συνεργάτης της για την συμπεριφορά της.

Και συνέχισε: «Με τον Δημήτρη ήμουν πάρα πολύ σκληρή, ήταν ο μόνος που εισέπραξε το πιο σκληρό και αυστηρό μου πρόσωπο στη δουλειά. Είμαι τόσο αυστηρή γιατί είμαι και με τον εαυτό μου έτσι. Δεν είναι ότι εγώ χαϊδολογάω τον εαυτό μου και είμαι με τους άλλους σκληρή. Είμαι πάρα πολύ σκύλα στη δουλειά αλλά είμαι σκύλα πρώτα με μένα και μετά με ό,τι πετάει και περισσεύει. Είμαι τελειομανής. Θέλω αυτό το προϊόν που πασάρουμε στον κόσμο να μην έχει ψεγάδια όσο γίνεται περισσότερο. Γιατί μετά ό,τι ψεγάδι έχει εγώ τα ακούω, εμένα θα βρίσουν για ό,τι κι αν γίνει».