"Ραγίζει" καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς: «Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου...» - Η φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του

Η σπαρακτική του ανάρτηση

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Μια σπαρακτική ανάρτηση έκανε ο Γιώργος Γιαννιάς τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, για την αγαπημένη του μητέρα, Μαρία, στην οποία είπε το τελευταίο αντίο το πρωί της Παρασκευής 1/3. Υπενθυμίζουμε ότι λίγους μήνες πριν είχε φύγει από την ζωή και ο πατέρας του (δείτε εδώ το τραγούδι που του αφιέρωσε).

Η ανάρτηση του Γιώργου Γιαννιά για την μητέρα του

Ο Γιώργος Γιαννιάς δημοσίευσε, λοιπόν, στο προφίλ του, μία φωτογραφία αγκαλιά με την μητέρα του και στην λεζάντα του έγραψε ένα σύντομο αλλά άκρως συγκινητικό κείμενο, εκφράζοντας τον πόνο που νιώθει.

"Καίγομαι και σιγολιώνω μανούλα μου..
Αγάπη μου ανεπανάληπτη και απίθανη... Καμία και κανείς δε θα γεμίσει το κενό σου, κενό θα μείνει... αιώνας τα δευτερόλεπτα χωρίς εσένα και τη γλυκιά σου φωνή... Ζωή μου και καλέ μου άνθρωπε με ψυχή παιδιού, χωρίς ίχνος πονηριάς... Εύχομαι να αξιωθώ να μεγαλώσω τα δικά μου παιδιά όπως μας έμαθες εσύ! ΣΑΓΑΠΩ" έγραψε ο τραγουδιστής.

Η πρώτη του ανάρτηση μετά τον θάνατό της

Το βράδυ της Τρίτης 27/2 ο Γιώργος Γιαννιάς αποχαιρέτησε διαδικτυακά τη μητέρα του, Μαρία με μία ακόμη ανάρτηση που έκανε για εκείνη.

«Ο έρωτας του αιώνα …
Η ιστορία αγάπης που την ζήλεψαν όλοι…
Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ..
Οι γονείς μου…οτι περισσότερο αγάπησα…
Είναι πάλι μαζί μετά απο 5 μήνες αγκαλιά..τόσο αντεξε μακριά της .. καλό ταξίδι έρωτα μου,καψούρα μου,κολωνα του σπιτιου μας και καλέ δίκαιε άνθρωπε..εσύ που ένωνες όλους μας και μας έμαθες να αγαπάμε την οικογένεια μας και να ειναι ασπιδα ο ενας για τον αλλον..εσύ και μόνο εσύ!
άδικα έφυγες και δε θα το αφήσω έτσι μάνα μου.. θα σαγαπώ μέχρι το θάνατο, πιο πολύ και απο εμένα και θα σε τιμώ..πες τον ντέρυ μας οτι τον αγαπώ πολύ και μου λειπει αβάσταχτα..να είστε αγκαλιά συνέχεια! Τα λέμε σύντομα...», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.