Γιώργος Γιαννιάς: «Μόνη μας παρηγοριά είναι που πάει στην αγκαλιά του άρχοντα πατέρα μας» - Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της μητέρας του

Η ανακοίνωση του τραγουδιστή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιώργος Γιαννιάς, πέντε μήνες αφού ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή (δείτε εδώ την σπαρακτική του ανάρτηση), ανακοίνωσε μέσα από μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως η μητέρα του, Μαρία, άφησε επίσης την τελευταία της πνοή και πλήθος κόσμου έσπευσε να του στείλει μηνύματα συμπαράστασης (δείτε εδώ τις εικόνες στο προφίλ του).

Την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου, ο τραγουδιστής προχώρησε σε μία ακόμη ανακοίνωση μέσα από το προφίλ του, δημοσιεύοντας σε story το κηδειόχαρτο, συνοδεύοντάς το από ένα μικρό κείμενο στο οποίο μιλούσε με τα πιο τρυφερά λόγια για την γυναίκα που τον έφερε στη ζωή και τον μεγάλωσε και την έχασε ξαφνικά.

Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της μητέρας του Γιώργου Γιαννιά

«Αύριο Παρασκευή στις 13:00 αποχαιρετάμε την Αρχόντισσά μας, την Κυρία μας, το πρότυπο της μάνας, της αγάπης και της δικαιοσύνης, την κούκλα μας... τη μανούλα μας τη μοναδική... το λιμάνι μας. Μάνα μας η πρώτη λέξη και η τελευταία μας...Που έφυγε νωρίς και άδικα... Μόνη μας παρηγοριά είναι που πάει στην αγκαλιά του άρχοντα πατέρα μας... Θα είμαι όλοι εκεί που σε λατρέψαμε και θα σε λατρεύουμε μέχρι τέλους», έγραψε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Γιαννιάς ανακοίνωση για την κηδεία της μητέρας του

Σπαραγμός με το τραγούδι που αφιέρωσε στον πατέρα του

Την Κυριακή (22/10/23) συμπληρώθηκαν 40 ημέρες από τότε, που έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του Γιώργου Γιαννιά με τον τελευταίο να κάνει το Σάββατο (21/10) δύο σπαρακτικές αναρτήσεις στο λογαριασμό, που διατηρεί στο Instagram.

Δείτε επίσης: Γιώργος Γιαννιάς: Η ανακοίνωση για την κηδεία του πατέρα του

Μέσα από τα βίντεο, που δημοσίευσε ο τραγουδιστής βλέπουμε τον πατέρα του, την ιδιαίτερη σχέση, που είχε με τα μέλη της οικογένειάς του, αλλά και τα πολύ συγκινητικά λόγια του τραγουδιστή για τον χαμό του.

«Πατέρα μας..

η ζωή μας όλη πλημμυρισμένη με αγάπη..

Αύριο είναι 40 μέρες που είσαι μακριά μας αλλά ΠΑΝΤΑ μέσα μας σε κάθε κύτταρο μας, κάθε στιγμή και για πάντα!!!! Μέχρι να βρεθούμε ξανά..

Με λατρεία
Η Οικογένεια σου.

Το βίντεο είναι από την εγγονή σου Celia Giannikou με αγάπη», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.

«Σ' αγαπώ για πάντα πατέρα μου.. δεν θα φύγεις ποτέ.. 40 μέρες σήμερα, σαν ένας αιώνας.. καλή αντάμωση μεγάλε μου.. ένα από τα πιο όμορφα τραγούδια που έχω τραγουδήσει.. για σένα Πατέρα μου! Είσαι σπουδαίος @kyrpapadopoulos και Βασίλη Παπαδόπουλε..», έγραψε ο Γιώργος Γιαννιάς.