Η Σαμπρίνα "σπάει" την σιωπή της: «Η αποχώρησή μου δεν έχει σχέση με...» - Όλη η αλήθεια για την διακοπή της συνεργασίας της με τον Ακριτίδη

«Για εμένα το θέμα έχει λήξει οριστικά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Σάλο έχει προκαλέσει η είδηση ότι η Σαμπρίνα διέκοψε ξαφνικά, την συνεργασία της με τον Χάρη Ακριτίδη λίγες μόνο ημέρες πριν την πρεμιέρα. Συγκεκριμένα η τραγουδίστρια ανακοίνωσε με ένα μήνυμα της πως τελικά δεν θα μπορέσει να συνεργαστεί μαζί του για προσωπικούς της λόγους, φέρνοντας τρομερή αναστάτωση.

Από εκείνη τη στιγμή οι φήμες "οργίαζαν" για την αποχώρηση της τραγουδίστριας καθώς εκείνη δεν είχε δώσει σε κανέναν εξηγήσεις. Σε δηλώσεις του ο Χάρης Ακριτίδης στην εκπομπή Happy Day, ανέφερε ότι προσπάθησε να την μεταπείσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Η πρώτη δήλωση της Σαμπρίνας μετά την αποχώρησή της

Η Σαμπρίνα λοιπόν θέλησε να βάλει τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για το θέμα και έτσι μίλησε το πρωί του Σαββάτου 2/3, στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα, ξεκαθαρίζοντας την θέση της. Σύμφωνα με την εκπομπή, η Σαμπρίνα ενοχλήθηκε από με την αφίσα.

«Η αποχώρησή μου από το σχήμα δεν έχει σχέση με τον Χάρη Ακριτίδη. Επειδή δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν άνθρωπο επιλέγω να μην δώσω συνέχεια. Για εμένα το θέμα έχει λήξει οριστικά» είπε η τραγουδίστρια.

Στην συνέχεια στην εκπομπή μίλησε ο Χάρης Ακριτίδης. «Γνωριζόμαστε πάνω από 20 χρόνια. Σε αυτά τα μαγαζιά δεν έχουμε μεγάλο budget. Πήρα μεμονωμένες φωτογραφίες και πήρα έναν γραφίστα για να μας κάνει ένα κολάζ μέχρι να γίνει η φωτογράφηση. Ίσως όλο αυτό να μην άρεσε η αφίσα. Δεν θα έμενε αυτή η αφίσα. Την περιμέναμε στην φωτογράφηση και δεν ήρθε. Μου έστειλε ένα αγαπησιάρικο μήνυμα που μου είπε πως δεν θα είναι μαζί μας στο σχήμα. Σήμερα ξεκινάμε».