Μίλτος Τεντόγλου: «Ο αγώνας ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερο μου εχθρό...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα αθλητή

«Δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Μίλτος Τεντόγλου: «Ο αγώνας ήταν χάλια, ούτε στον χειρότερο μου εχθρό...» - Οι πρώτες δηλώσεις του Έλληνα αθλητή

Παγκόσμιος πρωταθλητής αναδείχθηκε για δεύτερη φορά ο Μίλτος Τεντόγλου. Πιο συγκεκριμένα, ξεχώρισε από το πρώτο κιόλας άλμα του με 8,22 μ και κατέκτησε για δεύτερη φορά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γλασκώβης στον κλειστό στίβο (δείτε εδώ το βίντεο).

Οι πρώτες δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου

«Ο αγώνας ήταν χάλια. Ούτε στον χειρότερο μου εχθρό να κάνει τελικό το πρωί. Ό,τι χειρότερο. Δεν είχα καμία όρεξη. Ήταν δύσκολο. Προσπαθούσα να κάνω ό, τι καλύτερο μπορώ αλλά δεν έβγαινε το άλμα, η επίδοση. Έχω ξανακερδίσει αυτόν τον αγώνα. Τα άλλα παιδιά είναι νέα, δεν έχουν κερδίσει και είναι πιο πεινασμένα από εμένα. Εγώ πρέπει να βρω μια όρεξη γιατί τα έχω κερδίσει όλα. Είναι δύσκολο να βρεις αυτή την όρεξη. Ήταν περίεργος αγώνας και δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου. Δεν με ένοιαζε το χρυσό μετάλλιο. Κρατάω ότι ήταν πολλοί Έλληνες στις κερκίδες, ο αγώνας ήταν χάλια» δήλωσε Έλληνας αθλητής.

Αυτό είναι το γούρι του

Τον Μίλτο Τεντόγλου συνάντησε η κάμερα του Πρωινού μας και του ΣΚΑΪ, πριν από ένα χρόνο, στο αεροδρόμιο και ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις σχετικά με την καριέρα του, αλλά και τους αγώνες του, αποκαλύπτοντας δημόσια ποιο είναι το γούρι που κουβαλάει πάντα μαζί του και είναι κάτι που δεν περίμενε κανείς να ακούσει.

«Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω. Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι ok», είπε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια έδειξε σε όλους το βραχιολάκι που φοράει στο πόδι του και θεωρεί πως είναι το γούρι του: «Είναι από μία κυρία που τα φτιάχνει, παλιά αθλήτρια. Είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει πολύ».