Βασίλης Τερλέγκας - Θρήνος για τον τραγουδιστή

Οι ευχές των θαυμαστών του

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Βαρύ είναι το πένθος που βιώνει ο Βασίλης Τερλέγκας τις τελευταίες ώρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, την Πέμπτη 29/2, έφυγε από την ζωή η μητέρα του σκορπώντας απέραντη θλίψη σε οικογένεια, συγγενείς και φίλους.

Έφυγε από την ζωή η μητέρα του Βασίλη Τερλέγκα

Το γεγονός επιβεβαιώνουν οι ευχές που δέχεται στα social media, αφού πολλοί είναι οι θαυμαστές του που του έστειλαν συλλυπητήρια. Ωστόσο ο ίδιος παρά το πένθος του συνέχισε να εμφανίζεται κανονικά στο μαγαζί που τραγουδάει.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο: Θαμώνας έπιασε από τον λαιμό τον Βασίλη Τερλέγκα την ώρα που τραγουδούσε στη σκηνή (Βίντεο)

Λίγα λόγια για την ζωή και την καριέρα του Βασίλη Τερλέγκα

Βασίλης Τερλέγκας παιδιά ομοφυλόφιλοι

Γεννήθηκε στα Καλάβρυτα και ήταν το τελευταίο τέκνο οικογένειας αγροτών, ενώ πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο Πεύκο Αχαΐας. Σε ηλικία 16 ετών εγκαταστάθηκε στην Αθήνα, όπου ζούσε ένα από τα αδέλφια του[1] και από τότε ακολούθησε καριέρα στο τραγούδι.

Στην καλλιτεχνική πορεία του συνεργάστηκε με τους: Μάνο Ελευθερίου, Χρήστο Νικολόπουλο, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Ρίτα Σακελλαρίου, Τζένη Βάνου, Πίτσα Παπαδοπούλου, Ζαφείρη Μελά, Κώστα Μπίγαλη, Σταμάτη Γονίδη, Καίτη Λιβανού κ.ά.

Τα περισσότερα τραγούδια που έχει τραγουδήσει έχουν και την υπογραφή του. Μπορεί και παίζει όλα τα έγχορδα όργανα, ενώ έχει την εξ ολοκλήρου επιμέλεια της παραγωγής.

Ζει στο Κερατσίνι με τους 3 γιους.