J2US (2/3):«Είναι τόσο ερωτική η φωνή σου...» , «Είμαι για ραδιόφωνο σήμερα...» - Με φαρυγγίτιδα η Δέσποινα Βανδή στο πλατό

Ωστόσο πάντα εντυπωσιακή

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (2/3):«Είναι τόσο ερωτική η φωνή σου...» , «Είμαι για ραδιόφωνο σήμερα...» - Με φαρυγγίτιδα η Δέσποινα Βανδή στο πλατό

Ξεκίνησε απόψε, Σάββατο 2/3, το μουσικό show, με τον Νίκο Κοκλώνη, Just the 2 of Us. Η έναρξη ήταν και σήμερα λαμπερή αφού ο παρουσιαστής έκανε μία εντυπωσιακή είσοδο με ένα τραγούδι που ξεσήκωσε τόσο το κοινό όσο και τους τηλεθεατές.

Με φαρυγγίτιδα η Δέσποινα Βανδή στο παλτό του J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης, πριν ξεκινήσει το διαγωνιστικό κομμάτι, καλως όρισε τους κριτές. Όταν έφτασε η σειρά της Δέσποινας Βανδή, εκείνη απάντησε με βραχνή φωνή ενώ από την πλευρά του ο παρουσιαστής ενημέρωσε το κοινό ότι η τραγουδίστρια έχει φαρυγγίτιδα.

Δείτε επίσης: J2US Highlights (24/2): «Έχασα τον αδερφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα τη μάνα μου» - Η μαυροφορεμένη Άντζελα Δημητρίου, η παρέμβαση του Ρέμου & η 1η αποχώρηση

Στην συνέχεια ο Νίκος Κοκλώνης είπε στην Δέσποινα Βανδή: «Είναι τόσο ερωτική η φωνή σου...» με την ίδια να απαντά «Είμαι για ραδιόφωνο σήμερα...»

Η εντυπωσιακή είσοδος της στην πρεμιέρα

Εντυπωσιακή είσοδο έκανε η Δέσποινα Βανδή το βράδυ του Σαββάτου 17/2, στην πρεμιέρα του Just the 2 of Us. Το Show, άνοιξε ο Νίκος Κοκλώνης με το τραγούδι κάνω Come Back, ενώ στην συνέχεια καλώς όρισε το κοινό αλλά και τους κριτές.

H Δέσποινα Βανδή, έκανε την είσοδό της στο πλατό, χορεύοντας, πιο εντυπωσιακή και ανανεωμένη από ποτέ. Για την πρεμιέρα επέλεξε να φορέσει ένα "καυτό" ασημί φόρεμα με όλη την πλάτη έξω και έντονα σκισίματα.