J2US Highlights (24/2): «Έχασα τον αδερφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα τη μάνα μου» - Η μαυροφορεμένη Άντζελα Δημητρίου, η παρέμβαση του Ρέμου & η 1η αποχώρηση

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
J2US Highlights (24/2): «Έχασα τον αδερφό μου, τον πατέρα μου, και τώρα τη μάνα μου» - Η μαυροφορεμένη Άντζελα Δημητρίου, η παρέμβαση του Ρέμου & η 1η αποχώρηση

Το βράδυ του Σαββάτου 24/2 προβλήθηκε άλλο ένα live του Just the 2 of Us στο κανάλι του ALPHA και τα είχε όλα. Πολλές εκπλήξεις και νέα ζευγάρια, με εμφανίσεις και σχόλια που θα συζητηθούν τις επόμενες ημέρες. Πραγματοποιήθηκε, μάλιστα, και η πρώτη αποχώρηση.

Όλα όσα παρακολουθήσαμε χθες (24/2) στο live του J2US

Το 1ο ζευγάρι-έκπληξη στην έναρξη του show – Μπέρδεψε τα λόγια του ο Γιάννης Καπετάνιος

Μία εμφάνιση που μάλλον σώθηκε από το χιούμορ του ηθοποιού έκαναν ο Γιάννης Καπετάνιος με την Μαρία Καρλάκη στο J2US. Όπως σημείωσε και η κριτική επιτροπή, δεν πήγε... πολύ καλά το ραπ μέρος του Oh Mami, που τους ανατέθηκε, με την τραγουδίστρια να παίρνει περισσότερο πάνω της το ερμηνευτικό κομμάτι και να κρατάει τις ισορροπίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο ηθοποιός κάποια στιγμή μπέρδεψε τα λόγια του, προσπαθώντας να προλάβει τη μουσική και τους στίχους. Αυτό ωστόσο δεν είχε και τόση αρνητική επίδραση στη βαθμολογία με τους κριτές στην πλειοψηφία τους να τους δικαιολογούν για τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισαν στην πρώτη τους εμφάνιση στο J2US.

Ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη αποχώρησαν με χαμόγελο, ενώ ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε πως μέχρι το τέλος της βραδιάς θα δούμε ακόμα ένα ζευγάρι-έκπληξη να κάνει την είσοδό του στο J2US. Δείτε το χιουμοριστικό στιγμιότυπο του ηθοποιού με τον Σταμάτη Φασουλή.

Δείτε επίσης: «Θυμάμαι έφαγα εφτά χαστούκια...» - Το ξέσπασμα του Γιάννη Καπετάνιου λόγω του Μάρκου Σεφερλή

Παρενέβη στον αέρα ο Αντώνης Ρέμος – Πώς σχολίασε Γιάννη Ξανθόπουλο, Δώρα Παντέλη και Δέσποινα Βανδή

Ο Γιάννης Ξανθόπουλος και η Δώρα Παντέλη ερμήνευσαν το τραγούδι «Χίλια σπίρτα», σε μουσική Γιώργου Σαμπάνη, στίχους Νίκου Μωραΐτη, και ερμηνεία Αντώνη Ρέμου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις στο J2US. Το ντουέτο τους πήρε άκρως θετικά σχόλια από τους τέσσερις κριτές.

Αν υπήρχε, ωστόσο, ένας άνθρωπος που δεν περίμεναν να ακούσουν, αυτός ήταν ο ερμηνευτής. Ο Αντώνης Ρέμος παρενέβη ζωντανά στο J2US αμέσως μετά τη δική τους performance και δεν άφησε ασχολίαστο... κανέναν. «Πώς κατάφερες ρε μπαγάσα να αδυνατίσεις μέσα σε ένα μήνα;», είπε αρχικά με χιούμορ στον Νίκο Κοκλώνη, με την Βίκυ Σταυροπούλου να παρεμβαίνει και να συμπληρώνει επίσης με γέλιο ότι ακολούθησε τη... διατροφή της.

Στη συνέχεια πέρασε στους διαγωνιζόμενους, για τους οποίους είπε χαρακτηριστικά: «Είδα τα παιδιά τώρα. Καλά ο Γιάννης είναι δικό μου παιδί, πολύ ελεύθερο. Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν είναι η σεμνότητά του και ο σεβασμός που έχει για όλους μας. Η Δώρα είναι μια εξαιρετική μπασκετική δημοσιογράφος και πολύ επιτυχημένη. Καταφέρατε και κάνατε αυτό το τραγούδι ντουέτο που με χίλια ζόρια το λέω μόνος μου. Είναι ένα περίεργο κομμάτι. Ο τρόπος που το έχει συνθέσει ο Γιώργος Σαμπάνης, και οι στίχοι του Νίκου Μωραΐτη έχουν μια κυκλικότητα. Παρόλα αυτά ήταν πολύ σεβαστικό, το είπατε με αγάπη και διακρίνω ότι έχετε μια ωραία χημεία μεταξύ σας».

Στη συνέχεια ο Αντώνης Ρέμος σχολίασε τη φωτογραφία που επέλεξαν για την τηλεφωνική επικοινωνία, λέγοντας ότι, αν τη χρησιμοποιήσουν για συναυλία του, δεν θα τον γνωρίσουν όταν βγει να τραγουδήσει. Στη συνέχεια στράφηκε στην Δέσποινα Βανδή, λέγοντας: «Μόνο η Δέσποινα δεν αλλάζει... Τι κάνει η Δέσποινα; Κάποιο μυστικό έχει και δεν μας το λέει».

Η Δέσποινα Βανδή δεν άφησε την ατάκα του να πέσει κάτω, απαντώντας: «Θα στα πω στη Γερμανία όταν θα πάμε, θα στα πω». Οι δύο τραγουδιστές ετοιμάζουν εμφανίσεις στο εξωτερικό σύντομα.

Από φωνή... κορμάρα ο Στάθης Σχίζας – Κέρδισε τις εντυπώσεις η εμφάνιση, όχι η ερμηνεία του

Στάθης Σχίζας και Μαλού έκαναν τη δεύτερη εμφάνισή τους στο J2US, αλλά για κακή τύχη των τηλεθεατών και των κριτών δεν κατάφεραν να φέρουν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα ερμηνεύοντας το τραγούδι «Κάνε μας τη χάρη» του Γιώργου Κακοσαίου.

Τα σχόλια επικεντρώθηκαν στη σαλοπέτα του Στάθη, που αναδείκνυε το καλογυμνασμένο κορμί του, αλλά η φωνή του απογοήτευσε πολύ κόσμο. Αν και οι χρήστες του X, μαζί με τους τέσσερις κριτές, αναγνώρισαν πως δεν είχε τραγουδήσει ποτέ ξανά στο παρελθόν, άρα πρέπει όλοι να είναι κάπως πιο επιεικείς, δεν γλίτωσε από τις χαμηλές βαθμολογίες και τα καυστικά σχόλια.

«Ρεσιτάλ ερμηνείας γι' αυτή τη σεζόν», είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης, για να συμπληρώσει: «Βρήκα ήχο κλήσης». «Νόμιζα ότι είσαι ηλεκτρολόγος, γιατί του άλλαξες τα φώτα του τραγουδιού», είπε η Βίκυ Σταυροπούλου ξεκινώντας τον χορό, να σημειωθεί ωστόσο ότι στο τέλος του έβαλε την υψηλότερη βαθμολογία από τους τέσσερις, ενώ έπεσε πάνω του στην πορεία για να τον... ξεμπλοκάρει -όπως είπε!

Δείτε επίσης: J2US: Παρενέβη στον αέρα ο Αντώνης Ρέμος – Πώς σχολίασε Γιάννη Ξανθόπουλο, Δώρα Παντέλη και Δέσποινα Βανδή

«Στάθη μου δεν ήταν καλό από πολλές απόψεις», είπε μεταξύ άλλων η Δέσποινα Βανδή, τονίζοντας πως ο πρώην νικητής του Survivor δεν ήταν εκφραστικός στην απόπειρά του και πως δεν φαινόταν να νιώθει το κομμάτι. Στην πορεία του show πετάχτηκε και ένας φανατικός θαυμαστής που φώναξε με όλη του τη δύναμη «Μαλού σ' αγαπάμε», σπάζοντας λίγο την αμηχανία από τις αρνητικές κριτικές.

«Στάθη μου θέλεις δουλειά. Όταν βάζουμε χαμηλή βαθμολογία δεν ευχαριστιόμαστε, στεναχωριόμαστε», είπε με τη σειρά της η Καίτη Γαρμπή, τονίζοντας πως χρειάζεται βελτίωση. «Εμένα μ' αρέσει, περνάω καλά, δεν με απασχολεί αν πάρω υψηλή ή χαμηλή βαθμολογία. Δεν έχω έρθει να κάνω καριέρα, ούτε στο μπάνιο δεν τραγουδούσα», είπε με τη σειρά του ο Στάθης Σχίζας, δείχνοντας να μην ενοχλείται ιδιαίτερα απ' όσα ακούστηκαν στον αέρα.

Με μαύρα η Άντζελα Δημητρίου, τα πρώτα λόγια μετά τον θάνατο της μητέρας της: «Έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου»

Παρά τη μεγάλη δοκιμασία που πέρασε μέσα στην εβδομάδα, καθώς αποχαιρέτησε την αγαπημένη της μητέρα, η Άντζελα Δημητρίου εμφανίστηκε τελικά στη σκηνή του J2US. Η τραγουδίστρια μάλιστα έδωσε μία εκπληκτική ερμηνεία έχοντας στο πλευρό της τον Στέλιο Δρουμαλιά, στην επιτυχία της Άννας Βίσση και του Νίκου Καρβέλα, «Ο τελευταίος χορός».

Η Άντζελα Δημητρίου ήταν εμφανώς καταβεβλημένη, και λιγομίλητη στα σχόλια των κριτών και του παρουσιαστή Νίκου Κοκλώνη, που την υποδέχτηκε με θέρμη. «Μία μεγάλη αγκαλιά στην Άντζελα που είχε μία δύσκολη εβδομάδα, συλλυπητήρια», είπε αρχικά ο παρουσιαστής για να συμπληρώσει: «Στάθηκε στα πόδια της, σκούπισε τα δάκρυά της και είπε “Θα πάω γιατί είμαι επαγγελματίας”. Οι καλλιτέχνες έχετε την υποχρέωση να διασκεδάζετε τον κόσμο, άσχετα τι συμβαίνει μέσα σας».

«Η Άντζελα είναι ένας πολύ δυνατός άνθρωπος, ξέρουμε πόσο μεγάλη είναι η απώλεια. Σε θαυμάζω που βρίσκεσαι εδώ», είπε από την πλευρά της η Βίκυ Σταυροπούλου, με την Δέσποινα Βανδή να συμπληρώνει: «Επειδή τα τραγούδια πολλές φορές γίνονται αυτοαναφορικά, βρίσκεις αντιστοιχίες και σε παίρνει το συναίσθημα, απορούσα πως δεν ανέβηκε ο κόμπος, να μην μπορεί να βγει η φωνή. Μπράβο σου Άντζελα».

Δείτε επίσης: J2US: Από φωνή... κορμάρα ο Στάθης Σχίζας – Κέρδισε τις εντυπώσεις η εμφάνιση, όχι η ερμηνεία του

«Μόνο όσοι έχουν περάσει το ίδιο μπορούν να σε καταλάβουν. Οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν τι περνάνε όταν χάνουμε έναν δικό μας άνθρωπο και πάμε σε παράσταση. Έχω δει σπαρακτικά πράγματα στη σκηνή. Όταν "έφυγε" ο πατέρας της Καβογιάννη, είχε μία ατάκα σε κωμωδία, "Πέθανε ο μπαμπάς", για να καταλάβεις τι σύγκρουση υπάρχει. Σε συγχαίρω και σε συλλυπούμαι συγχρόνως», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής

«Θέλω να πω σ' εσένα και σε όλους σας ότι ο καλλιτέχνης είναι ένας παλιάτσος που πάντα γελάει. Έχασα τον αδερφό μου, ξέρει η Καίτη, τον πατέρα μου, και τώρα έχασα το μεγαλύτερο στήριγμά μου, τη μάνα μου. Εύχομαι εκεί που την έχω στείλει είναι καλά πολύ. Αισθάνομαι πολύ τυχερή που είχα αυτή τη μάνα, και μπόρεσα από μόνη μου να την έχω κυρία. Η μάνα είναι μάνα με μία λέξη, δεν υπάρχει άλλη», είπε η Άντζελα Δημητρίου με τη σειρά της για να καταλήξει: «Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου, δεν θα φύγω, θα συνεχίσω στο J2US»

Μεγάλο ενδιαφέρον είχε και ο διάλογός της με την Καίτη Γαρμπή, με την οποία υπήρξαν οικογένεια, εφόσον ο αδερφός της Άντζελας ήταν παντρεμένος μαζί της. «Αυτά τα λόγια που είπες με συγκινούν μέχρι τα βάθη της καρδιάς μου, γιατί το έχω περάσει κι εγώ, και με χτυπάνε μες στην καρδιά», της είπε η Καίτη Γαρμπή.

Η Άντζελα Δημητρίου απάντησε επίσης από καρδιάς: «Το ξέρω, άλλωστε εγώ κι εσύ ήμαστε μία οικογένεια κάποτε. Οι οικογένειες χωρίζουν, ξανασμίγουν... Μέσα σου έχεις τη μάνα σου, θα την έχεις για πάντα, είσαι κι εσύ μάνα και καταλαβαίνεις πολύ καλά, δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο Καίτη μου».

Σε θαυμάζω που είσαι σήμερα εδώ και βρήκες το κουράγιο

Έκλεψαν την παράσταση ως ζευγάρι-έκπληξη η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης

Το τελευταίο ζευγάρι που έκανε την εμφάνισή του, αφού είχαν ολοκληρώσει τις εμφανίσεις τους οι υπόλοιποι παίκτες, ήταν αυτό της Άννας Μπεζάν και του Κωνσταντίνου Μαργαρίτη, που ήταν σε εμφανώς καλύτερο επίπεδο και ας είχαν λιγότερες μέρες προετοιμασίες.

Οι δύο νέοι παίκτες του J2US κέρδισαν θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή για την ερμηνεία τους, με την Δέσποινα Βανδή να λέει πως «έκλεψαν την παράσταση» συγκεκριμένα. Μάλιστα, παρότι ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης είναι γιος του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή Γιώργου Μαργαρίτη, όλοι τους τόνισαν ότι έχει ξεχωριστή φωνή και ταλέντο.

undefined

Δεν έκλεψε ωστόσο μόνο το νέο ζευγάρι του J2US την παράσταση, αλλά και μία πρώην παίκτρια από την κερκίδα, που επέστρεψε για να στηρίξει τη νύφη της. Η Χριστίνα Παππά παρακολούθησε με ενθουσιασμό την απόπειρα της Άννας Μπεζάν, με πανό «Άννα σε αγαπάμε». Την ίδια ώρα είχε την τιμητική της, όταν η Άννα πήρε τον λόγο, καθώς είπε πως δεν τη νιώθει μόνο συγγενή εξ αγχιστείας, αλλά μητέρα της. «Είναι μαμά με τα όλα της, δεν είναι πεθερά», είπε χαρακτηριστικά.

Σοκαρισμένοι οι κριτές με την πρώτη αποχώρηση, δεν το περίμεναν με τίποτα

Το ζευγάρι που αποχώρησε πρώτο από το J2US ήταν εκείνο του Ραφαήλ Καρυωτάκη και της Joanne. «Ήταν άδικο, γιατί σήμερα μ' αρέσατε πάρα πολύ», είπε από την πλευρά του έκπληκτος ο Νίκος Κοκλώνης, με τους δύο παίκτες πάντως να δέχονται ψύχραιμα την απόφαση του κοινού. «Ήταν μία πολύ ωραία τελευταία εμφάνιση», είπε η Joanne, με τον Ραφαήλ Καρυωτάκη να συμπληρώνει: «Είμαστε χαρούμενοι, το ζήσαμε και περάσαμε καλά».

«Το μόνο που δεν περιμέναμε ήταν αυτό. Εγώ περίμενα τρία ζευγάρια, δεν ήσασταν μέσα σε αυτά», ανέφερε ο Σταμάτης Φασουλής, με την Καίτη Γαρμπή να συμπληρώνει: «Ήταν λίγο σοκ αυτό», και την Βίκυ Σταυροπούλου να δηλώνει: «Αυτό φάνηκε και από τη βαθμολογία μας». Να σημειωθεί ότι οι παίκτες είχαν συμπληρώσει υψηλότερους πόντους από αρκετούς συμπαίκτες τους, πριν από την ψηφοφορία του κοινού.