Ελένη Τσολάκη: «Δεν μπορείς να κάνεις σαν να μην υπάρχει...» - Τι δηλώνει για το κομμάτι της ενημέρωσης στις ψυχαγωγικές εκπομπές

«Έχει αλλάξει η εποχή και οι ειδήσεις...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDP PHOTO/ ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Συνέντευξη στην εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού στο Youtube, παραχώρησε η Ελένη Τσολάκη. Η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για την καθημερινή πρωινή ζώνη την οποία έχει αναλάβει στο κανάλι του Open αλλά και για την ενημέρωση στις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Όλα όσα είπε η Ελένη Τσολάκη

«Δεν έβλεπα την μετάβαση στο καθημερινό σαν δικαίωση. Δεν αισθάνομαι δηλαδή ότι περίμενα για να δω πως θα μου πάει ή, αν θα γύριζα τον χρόνο πίσω, θα το ξαναέκανα. Ήταν κάτι που προέκυψε. Ήταν κάτι που, όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, που θα έκανε το πρωινό, μου έγινε η πρόταση αυτή και αποφάσισα να το κάνω. Νιώθω καλά στην εκπομπή, αισθάνομαι καλά με τα παιδιά που είναι μπροστά και κάνουμε παρέα.

Δείτε επίσης: Ελένη Τσολάκη: «Όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, μου...» - Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση για το Πρωινό Σουσού

Νομίζω πως όλοι σκεφτόμαστε, λίγο ή πολύ, την ευρύτερη κοινωνική αλλαγή και δεν γίνεται διαφορετικά. Εμείς παίζουμε και την επικαιρότητα πια, έχοντας εντάξει το κομμάτι της καθημερινά. Επειδή το ξανάκανα την πρώτη χρονιά του Σαββατοκύριακου, τότε που ήταν σε πάρα πολύ μεγάλη έξαρση οι γυναικοκτονίες και το metoo, δεν μπορούσαμε να το εξαιρέσουμε από την σκαλέτα. Το metoo συγκεκριμένα είχε και το ένα ποδαράκι του στο lifestyle.

Έχει αλλάξει η εποχή και οι ειδήσεις, αυτά που διαβάζουμε και μαθαίνουμε, η ζωή μας, το πως ασχολούμαστε όλοι με την επικαιρότητα. Είναι ένα κομμάτι που δεν μπορείς να κάνεις σαν να μην υπάρχει. Και ο κόσμος πραγματικά είχε και έχει ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσει όλα αυτά. Δεν είναι δηλαδή ότι το βάζεις γιατί δεν έχεις τι άλλο να παίξεις ή τελείωσε η ψυχαγωγία. Είναι μια επιλογή που κάνεις για την εκπομπή που έχεις και την ώρα που προβάλλεται αυτή» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη.