Ελένη Τσολάκη: «Όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, μου...» - Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση για το Πρωινό Σουσού

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη: «Όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, μου...» - Το παρασκήνιο πίσω από την πρόταση για το Πρωινό Σουσού

Η Ελένη Τσολάκη, παρόλο που δεν παραχωρεί συχνά συνεντεύξεις στις εκπομπές και τα περιοδικά, αποφάσισε να μιλήσει στη Νάνσυ Παραδεισανού για το κανάλι της στο Youtube. Προχώρησε, λοιπόν, σε μία προσωπική εξομολόγηση, απαντώντας για τις φοβίες της και τα όνειρα που είχε ως παιδί.

Αναφέρθηκε, όμως, και στην τηλεοπτική της καριέρα, εξηγώντας πως αισθάνθηκε μόλις της δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσει τη δική της πρωινή και καθημερινή εκπομπή στο κανάλι του OPEN, Πρωινό Σουσού, μετά την μετακόμιση της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την αποχώρηση της Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN και την εκπομπή της

«Πήρα την Τρούφα γιατί φοβόμουν τα σκυλιά πάρα πολύ και ήθελα να ξεπεράσω τη φοβία μου. Με είχε δαγκώσει ένα σκυλί, ο Μπίλη», είπε αρχικά και σε άλλο σημείο αποκάλυψε:

«Εγώ ήθελα πάρα πολύ να γίνω γυμνάστρια. Αυτό που φανταζόμουν για τη ζωή μου είναι ότι θέλω να έχω ένα γυμναστήριο, να γυμνάζω τον κόσμο, αυτό ήταν το όνειρό μου τότε και γι' αυτό δούλευα και σαν γυμνάστρια. Πάντα έχω κι άλλα πράγματα στο μυαλό μου, γιατί σε αυτή τη δουλειά δεν ξέρεις τι θα γίνει την επόμενη μέρα. Το θέμα της γυμναστικής, έχει εξελιχθεί τόσο πολύ, οπότε έχω έλλειψη στη γνώση αυτή. Το πτυχίο μου στο ΤΕΦΑΑ το έχω πάρει... σχεδόν! Δεν έχω το επιχειρείν μέσα μου, οπότε αυτό αν θα το τολμούσα, γιατί υπάρχει στο μυαλό μου, θα το έκανα με κάποιον που έχει τη γνώση».

«Την εποχή που έλεγα τον καιρό στο Happy Day μου τραγουδούσαν όλοι το τραγούδι. Δεν μπορεί να αρέσεις σε όλους. Υπήρχαν κι άλλοι που δεν τους άρεσε. Μπορεί ο κόσμος να μην με ξέρει με το όνομά μου, να του θυμίζω κάτι, τώρα ο κόσμος είναι απορροφημένος στα προβλήματά του», δήλωσε στη συνέχεια.

Δείτε επίσης: Πρωτοφανής επίθεση στην παρουσιάστρια και την εκπομπή της από την Ελένη Λουκά: «Φτου σου, ντροπή σου»

Για την εκπομπή της, τόνισε: «Δεν το έβλεπα σαν δικαίωση. Ήταν κάτι που προέκυψε, ήταν κάτι που όταν έφυγε η Μπέττυ Μαγγίρα από το OPEN, μου έγινε η πρόταση και αποφάσισα να το κάνω. Αισθάνομαι καλά και με τα παιδιά μπροστά, κάνουμε παρέα, που δεν είναι το ζητούμενο αυτό. Με όλες τις ομάδες που έχω υπάρξει δημιουργώ σχέσεις, αλλά δεν πάει να πει ότι κρατάνε».

Δείτε επίσης: Το ατύχημα με την τεράστια ουρά του νυφικού - Άγνωστο ευτράπελο στο γάμο της με τον Πετρουλάκη το 2017