J2US (2/3): Γονάτισε και της τραγούδησε - Η αφιέρωση του Νίκου Κοκλώνη στην μεγάλη του αδυναμία

Μεγάλη η συγκίνηση της

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
J2US (2/3): Γονάτισε και της τραγούδησε - Η αφιέρωση του Νίκου Κοκλώνη στην μεγάλη του αδυναμία

Ιδιαίτερη αδυναμία έχει ο Νίκος Κοκλώνης στην Βίκυ Σταυροπούλου και αυτό αποδείχτηκε και το βράδυ του Σαββάτου 2/3, στο Just the 2 of Us. Το λαμπερό show περιλαμβάνει ανατροπές, ευτράπελα αλλά και πολλές συγκινήσεις με το τηλεοπτικό κοινό να παραμένει καθηλωμένο.

Υπενθυμίζουμε ότι νωρίτερα, ο παρουσιαστής έκανε ένα κοπλιμέντο στην Δέσποινα Βανδή η οποία ταλαιπωρείται από μία φαρυγγίτιδα, εμφανίστηκε απόψε στο πλατό της εκπομπής με βραχνή φωνή, αλλά όπως πάντα εντυπωσιακή (δείτε εδώ).

O Νίκος Κοκλώνης τραγούδησε γονατιστός στην Βίκυ Σταυροπούλου

Έτσι λοιπόν, μετά τις διαφημίσεις ο Νίκος Κοκλώνης γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του Βίκυ Σταυροπούλου και της αφιέρωσε ένα τραγούδι. Εκείνη, εμφανώς συγκινημένη, έστελνε την αγάπη της στον παρουσιαστή με το κοινό να χειροκροτά.

Το δώρο που της έκανε πριν την πρεμιέρα

Το Σάββατο 17/2, λαμπερό show, έκανε πρεμιέρα με τους κριτές και τα ζευγάρια να βρίσκονται από νωρίς στα καμαρίνια τους και να ετοιμάζονται για την μεγάλη βραδιά.

Λίγο πριν ξεκινήσει λοιπόν η πρώτη εκπομπή ο Νίκος Κοκλώνης, έκανε ένα δώρο στην Βίκυ Σταυροπούλου, μία τούρτα σε σχήμα καρδιάς. Η γνωστή ηθοποιός, ανέβασε την φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Υπάρχει πιο γλυκιά αρχή; Όχι πείτε μου...» έγραψε η ηθοποιός στην ανάρτησή της.

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΒΙΚΥ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ