Ευαγγελία Αραβανή: Παντρεύτηκε μυστικά με τον επιχειρηματία σύντροφό της λίγο πριν γίνουν γονείς

Σε πελάγη ευτυχίας η εγκυμονούσα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ευαγγελία Αραβανή διανύει μια από τις όμορφες και ιδιαίτερες στιγμές της ζωή της, καθώς είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και μάλιστα λίγο πριν γεννηθεί εκείνη και ο αγαπημένος της προχώρησαν σε μυστικό γάμο.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real και της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη την Κυριακή 3/3 έγινε γνωστό, πως η εγκυμονούσα και ο επιχειρηματίας, Σπύρος Λάζαρης έκαναν σε πολιτικό γάμο, ο οποίος έγινε κάτω υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτηση μετά την είδηση εγκυμοσύνης).

Ο ''μυστικός'' γάμος της Ευαγγελίας Αραβανή με τον επιχειρηματία σύντροφό της

Οι ίδιες πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν, πως η πρόταση γάμου έγινε ανήμερα των γενεθλίων της Αραβανή στις 20 Νοεμβρίου και μάλιστα ο πλέον σύζυγός της είχε κάνει τη ρομαντική αυτή κίνηση παρουσία των τριών παιδιών του.

Ευαγγελία Αραβανή - Γάμος

Θρησκευτικός γάμος με βάφτιση μαζί τον Σεπτέμβριο

Η πρόταση γάμου από τον Σπύρο Λάζαρη στην Ευαγγελία Αραβανή σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχει γίνει τουλάχιστον ένα χρόνο πριν. Άλλωστε το ερωτευμένο ζευγάρι είχε αποφασίσει να συζήσει από τον πρώτο κιόλας χρόνο της σχέσης του, σε ένα διαμέρισμα στα Βόρεια προάστεια, ενώ έχει επιλέξει να μην δημοσιοποιεί οποιαδήποτε προσωπική του στιγμή διατηρώντας χαμηλό προφίλ και αποφεύγοντας συστηματικά τις κοσμικές εμφανίσεις, για να μην τραβάει τα φλας των φωτογράφων.

Οι δυο τους προτιμούν να περνάνε τον χρόνο τους κάνοντας ταξίδια στο εξωτερικό και συναναστρέφονται με ελάχιστους φίλους, ενώ τους έχουν δει κάποιες φορές να πίνουν το ποτό τους και να διασκεδάζουν στο μπαράκι “Tekila” που ανήκει στον Λάμπρο Λάζαρη που είναι ζευγάρι με την Δανάη Παππά. Το αγαπημένο ζευγάρι που κλείνει 5 χρόνια μαζί και είναι πολύ ερωτευμένο σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youweekly.gr έχει αποφασίσει να παντρευτεί με θρησκευτικό γάμο και να βαφτίσει το παιδί του τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στον Πόρο, εκεί όπου ο Σπύρος Λάζαρης δραστηριοποιείται τον περισσότερο χρόνο επαγγελματικά.(δείτε εδώ φωτογραφία από τις καλοκαιρινές τους διακοπές εκεί). Οι πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν πως το μωρό είναι κοριτσάκι.

Η Ευαγγελία Αραβανή με τον Σπύρο Λάζαρη σε διακοπές