Εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο πάρτι της Ραμόνας Βλαντή - Περιμένει το 1ο της παιδί η πασίγνωστη Ελληνίδα ''γαζέλα''

Αποκλειστικές φωτογραφίες με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πριν από λίγες ημέρες η Ραμόνα Βλαντή γιόρτασε τα γενέθλιά της στο Zuka Athens έχοντας καλέσει αγαπημένους της φίλους και πρόσωπα, που είναι πολύ κοντά της. Ανάμεσα λοιπόν στους παρευρισκόμενους βρέθηκαν όχι μία άλλα δύο μέλλουσες μανούλες.

Ο φακός του Youweekly.gr ήταν παρών στα γενέθλια της Ραμόνας και μάλιστα εξασφάλισε αποκλειστικά πλάνα από το πάρτι και φυσικά από τις δύο εγκυμονούσες, που έλαμπαν ανάμεσα στους υπόλοιπους καλεσμένους.

Λίγο πιο φουσκωμένη κοιλίτσα θα λέγαμε, πως έχε η παρουσιάστρια, Ειρήνη Γκανιάτσου (δείτε την εδώ να ποζάρει), αλλά και η δίμετρη Χριστιάνα Γαργαροπούλου φαίνεται να είναι σε προχωρημένη κύηση.

Φωτογραφίες της εγκυμονούσας Ελληνίδας γαζέλας στα γενέθλια της Ραμόνας Βλαντή

Ο λόγος για την Σταρ Πελοπόννησος 2008 με τα πανύψηλα πόδια γνωστή και ως εστεμμένη γαζέλα, που έχει περπατήσει σε πασαρέλες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Εκείνη και ο σύντροφός της περιμένουν το πρώτο της παιδί και από όσο βλέπουμε στις παρακάτω φωτογραφίες η Ραμόνα έχει ενθουσιαστεί με τα ευχάριστα νέα της φίλης της.

Εγκυμοσύνη - Χριστιάνα Γαργαροπούλου - Ραμόνα
Εγκυμοσύνη - Χριστιάνα Γαργαροπούλου

Η ανάρτηση της Χριστιάνας Γαργαροπούλου για την εγκυμοσύνη της

«Welcome ????????????????.
Η νέα χρονιά με φέρνει πιο κοντά στο πιο όμορφο «δώρο» της ζωής.
Ανυπομονώ να δω και να πάρω στην αγκαλιά μου το θαύμα μας!
Εύχομαι το νέο έτος να φέρει σε όλους υγεία , ευτυχία , αγάπη και ο,τι έχει ονειρευτεί ο καθένας από εσάς», είχε γράψει η Χριστιάνα Γαργαροπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την πρώτη ημέρα του Ιανουαρίου.

Ο σύντροφός της, Αποστόλης Πάσχος ασχολείται με τη γυμναστική έχοντας απόλυτα καλλίγραμμο κορμί. Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και ο ίδιος ανακοίνωσε τα ευχάριστα στο instagram.