Σασμός Spoiler: «Κάποιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στην ζωή του Αστέρη...» - Αποκάλυψη "σοκ" από την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη

«Έχουμε περάσει τα πάντα...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Σασμός Spoiler: «Κάποιο πρόσωπο θα εμφανιστεί στην ζωή του Αστέρη...» - Αποκάλυψη

Καλεσμένη στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται, βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 3/3, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη η οποία πρωταγωνιστεί στον "Σασμό". Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, προχώρησε σε ορισμένες ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις για την συνέχεια της σειράς.

Τα Spoilers της Χριστίνας Φαμέλη Χειλά για τον "Σασμό"

«Στη σχέση αυτή δεν μπαίνει τίποτα ανάμεσα. Κάποιο πρόσωπο όμως θα εμφανιστεί στην ζωή του Αστέρη. Θα μπει και όπως θα μπει θα προσπεράσει. Δεν ξέρω ακριβώς. Έχουμε περάσει τα πάντα, σ΄αυτή τη φάση είμαστε ήρεμοι. Νομίζω τα μεγαλύτερα εμπόδια αυτό το ζευγάρι πέρασε» αποκάλυψε η ηθοποιός.

Τι θα δούμε αύριο Δευτέρα 4/3

Η Στέλλα και η Θοδώρα αποφασίζουν να βγουν μια βόλτα για να φύγει η ένταση της ημέρας απολαμβάνοντας ένα ποτό σε μπαρ, αλλά προς έκπληξη τους, «πέφτουν πάνω» στον Χρήστο Γιακωβάκη. Η Στέλλα που πλέον είναι φιλική απέναντι του, δεν διστάζει να πάει να του μιλήσει. Μόνο που η συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν είναι καλή για τον εισαγγελέα της Κρήτης και μάλιστα της το λέει με ευγένεια ότι δεν θα είναι καλή παρέα για εκείνες. Οταν το τηλέφωνο του χτυπάει, εκείνος το σηκώνει και αποκαλεί τη συνομιλητή του «γλυκιά μου», η Στέλλα τρελαίνεται γεγονός που πέφτει στην αντίληψη της Θοδώρας: «Εχεις τσιμπηθεί με τον εισαγγελέα, φιλενάδα;» θα την ρωτήσει όταν την δει να κατεβάζει τα μάτια από στεναχώρια.

Όμως, η Στέλλα θα το αρνηθεί: «Δεν είσαι καλά μου φαίνεται, Θοδώρα. Καθαρά ανθρώπινο είναι το ενδιαφέρον μου για τον συγκεκριμένο άνθρωπο», θα της απαντήσει τελικά. Στο μεταξύ, η Μαρίνα προσπαθεί να πάρει απαντήσεις από τον Αντώνη, σχετικά με τον άνθρωπο που κάλυψε σε μια υπόθεση αλλά ο διοικητής της Ανω Ποριάς κρατά το στόμα του σφραγισμένο. «Δεν μου έχεις εμπιστοσύνη;», θα τον ρωτήσει και θα συνεχίσει «Τα μυστικά σου το ξέρεις ότι είναι ασφαλή με εμένα, και όμως επιμένεις να με κρατάς μακριά από σημαντικές υποθέσεις γεγονός που με παραξενεύει.

Αρα δεν με εμπιστεύεσαι το τελευταίο διάστημα, Αντώνη», του τονίζει. Η απάντηση του όμως θα την καθηλώσει: «Μαρίνα, δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο που να εμπιστεύομαι περισσότερο από εσένα, όμως υπάρχουν και πράγματα που πρέπει να μάθεις τη σωστή στιγμή. Και αυτή δεν έχει έρθει ακόμα». Ετσι λοιπόν, εκείνη αναγκάζεται να ψάξει αλλού για απαντήσεις.