Έλενα Αμανατίδου: «Ζητούσα από τον Θεό να γυρίσει τον χρόνο πίσω...» - Τα "καρφιά" της για Παππά, Δαλάκα και Γκέντσογλου

«Έπαθα σοκ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Έλενα Αμανατίδου: «Ζητούσα από τον Θεό να γυρίσει τον χρόνο πίσω...» - Τα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, παραχώρησε το πρωί της Κυριακής 3/3, η Έλενα Αμανατίδου, η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα και μίλησε για την αποχώρησή της από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor (δείτε εδώ τους νέους παίκτες που μπαίνουν στο παιχνίδι).

«Εγώ ήθελα να παραμείνω. Δεν πρόλαβα να το ζήσω. Καλή ανάμνηση μου αφήνει. Θα μου μείνει σαν να μην εκπλήρωσα το στόχο που ήθελα. Τώρα νομίζω έβρισκα τα πατήματα μου και μπορούσα να δώσω και άλλο. Δεν ξέρω τι άλλο να πω, τα έχω χαμένα» είχε πει μετά την ήττα της λίγο πριν αποχωρήσει (δείτε εδώ πόσα χρήματα πήρε από το Survivor).

Οι δηλώσεις της Έλενας Αμανατίδου για την αποχώρησή της από το Survivor

«Ακόμα κλαίω με την αποχώρησή μου. Πλησιάζει το βράδυ και λέω δεν το πιστεύω ότι δε μένω στην καλύβα μου. Έπαθα σοκ. Ζητούσα από τον Θεό να μου δώσει δέκα λεπτά και να γυρίσει τον χρόνο πίσω» δήλωσε αρχικά.

Για την Κατερίνα Δαλάκα ανέφερε: «Όταν είσαι ο MVP μπορείς να σκεφτείς όσο στρατηγικά θέλεις. Εγώ δεν πρόλαβα να συζητήσω μαζί της. Όλοι πιστεύαμε πως θα δώσει τη Μαριλίνα. Νομίζω ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έπρεπε να δώσει τη Χρύσα. Γιατί υπήρχαν κι άλλες επιλογές από τις μπλε».

«Είναι μια τριάδα που κάνουν παρέα μόνοι τους, σαν να μην θέλουν να είσαι εκεί, η Κατερίνα, ο Παππάς και ο Σάββας. Η Ασημίνα είναι άλλο παιδί από αυτό που φαίνεται....» είπε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Άννας Αμανατίδου για την αποχώρηση της αδελφής της από το Survivor

Η Άννα Αμανατίδου δημοσίευσε δυο φωτογραφίες της αδερφής της μετά την αποχώρησής στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. H ίδια θεωρεί ότι η Έλενα Αμανατίδου αδικήθηκε και ότι θα έπρεπε να είχε παραμείνει. «Καρδιά μου έδειξες το ήθος μου. Την ψυχούλα σου την αγνή, σε αδίκησαν και πάνω που βρήκες τα πατήματά σου… Είσαι η Survivor μας» έγραψε στην ανάρτησή της.

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΝΝΑΣ ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ