Γιώργος Δασκαλάκης: «Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα...» - Όλες οι εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας του

«Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Facebook / Giorgos Daskalakis
Facebook / Giorgos Daskalakis

Για τον καρκίνο με τον οποίο δίνει μάχη τα τελευταία δύο χρόνια αλλά και για την κατάσταση της υγείας του, μίλησε ο Γιώργος Δασκαλάκης, το πρωί της Κυριακής 3/3, στην εκπομπή Επί Τόπου. Ο τραγουδιστής μιλά ανοιχτά για τις μεγάλες δυσκολίες που βιώνει. Ο ίδιος παραμένει αισιόδοξος.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δασκαλάκη για την υγεία του

«Δεν κάνω τίποτα, κάνω αυτά που πρέπει να κάνω, υπομένω, κάνω απίκο τη θεραπεία μου. Έκανα 30 διπλές χημειοθεραπείες ανά 10 ημέρες και έλεγα θα φάω κουλουράκια θεσσαλονικιώτικα», δήλωσε αρχικά.

«Για να με φτάσουν να κάνω τις χημειοθεραπείες είχα πάθει ελεφαντίαση στα πόδια μου γι΄αυτό δεν περπατάω. Το σώμα του ανθρώπου είναι ένα διαμέρισμα. Ο καρκίνος είναι φωτιά και η χημειοθεραπεία είναι το νερό της πυροσβεστικής. Από τη χημειοθεραπεία δεν μένει τίποτα, ούτε το υγιές ούτε το καρκινικό κύτταρο. Αυτή τη στιγμή είμαι σε φάση ανάπλασης των υγιών κυττάρων και οι πόνοι τώρα είναι ότι γεννιούνται καινούργια κύτταρα» πρόσθεσε.

«Δεν περίμενα ότι θα τα καταφέρω, έκανα ασκήσεις να ανοίξω το διάφραγμά μου. Φεύγοντας να πάω στούντιο και να γυρίσω είναι ένα δίωρο μετά ήμουν κατάκοιτος τέσσερις ημέρες από την ταλαιπωρία» τόνισε μεταξύ άλλων.

Δείτε επίσης: «Σου έδωσα μια υπόσχεση γονατιστή στον Ταξιάρχη» - Ανατριχίλα με την ανάρτηση της συντρόφου του Δασκαλάκη για την επέτειό τους

Η ανάρτηση του

«Καλημέρα Αγάπες μου και καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!!! Αγαπήστε τον εαυτό σας όπως είναι χωρίς φίλτρα...δείτε με...μπορεί να έχουν τσακίσει το κορμάκι μου οι δεκάδες εγχειρήσεις ο Π@ΥΣΤΗΣ ο καρκίνος να είμαι ανήμπορος και να είμαι με μπαστούνι και μελανιασμένος από τις εκατοντάδες ενέσεις που βάζω καθημερινά, αλλά νοιώθω πιο όμορφος και δυνατός από ποτέ!!!

Και μια φιλική συμβουλή με αγάπη προς κάποιους επώνυμους που βλέπω εδώ και καιρό να λένε ότι πέρασαν καρκίνο, έκαναν χημειοθεραπείες αλλά δεν κατάλαβε κάνεις από την οικογένεια τους τίποτα...δεν έπεσαν μαλλιά...δεν πονούσανε...δουλεύανε κανονικά...έλα ρε μάγκες αλήθεια;;; Απλά και μόνο επειδή έχουν τα ΜΜΕ να το πουν και να διαφημίσουν κάποια πρεμιέρα τους...

Εμείς είμαστε μ@λάκες δηλαδή που ταλαιπωρούμε όλους τους γύρω μας...Αν σας χτυπήσει τη πόρτα αυτό το θηρίο τότε θα τρέχετε και δεν θα φτάνετε...Γιατί υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που δεν έχουν φωνή δημοσιότητας και είναι πραγματικά ΗΡΩΕΣ και παλεύουν ταπεινά τίμια και σιωπηλά και αυτό το βλέπει ο παντοδύναμος ΘΕΟΣ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ» έγραψε ο Γιώργος Δασκαλάκης κάτω από την φωτογραφία του.

Γιώργοε Δασκαλάκης σώμα