"Κόλαφος" η Ανθή Σαλαγκούδη: «Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ είχα και απειλές...»

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ άσχημη...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ι Love Σουκου, παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη το πρωί του Σαββάτου 2/3. Η δημοσιογράφος μίλησε για την απόφασή της να πάρει μέρος στο Survivor αλλά και την δύσκολη συνεργασία της με την ΕΡΤ.

Η συνέντευξη της Ανθής Σαλαγκούδη

«O κύκλος του Survivor έχει κλείσει για μένα οριστικά και αμετάκλητα. Μπορεί να έπαιξαν ρόλο τα χρήματα όταν είπα το «ναι» την πρώτη φορά, αλλά δεν είναι πάντα το θέμα τα χρήματα. Σε ότι αφορά εμένα τουλάχιστον και τις επιλογές που κάνω. Δεν ξέρω φέτος τι συμβαίνει στο Survivor, δεν βλέπω και δεν παρακολουθώ» είπε η Ανθή Σαλαγκούδη

Δείτε επίσης: «Πέρασα κι εγώ πολλά...» - Η δημόσια εξομολόγηση της Ανθής Σαλαγκούδη για την εποχή που εργαζόταν στην ΕΡΤ

«Την αγαπούσα πάρα πολύ την ΕΡΤ πριν να δουλέψω σε αυτήν αλλά η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ άσχημη. Τώρα, δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ξανασυνεργαζόμουν ποτέ, μπορεί να υπάρχουν κάποιες νοοτροπίες που μπορεί να είναι ίδιες αλλά εγώ είμαι ένας εντελώς διαφορετικός άνθρωπος. Η διοίκηση έχει αλλάξει, φαντάζομαι πως δεν θα είναι οι ίδιοι εκεί, οι άνθρωποι αλλάζουν, τα στελέχη αλλάζουν και σε κάθε περίπτωση έχω αλλάξει πρώτα εγώ.

Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία με την ΕΡΤ είχα και απειλές τις πρώτες ημέρες. Εντάξει, όμως ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδος για πάρα πολλούς ανθρώπους που έχασαν την δουλειά τους εκείνη την συγκεκριμένη αποφράδα μέρα που έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ» ανέφερε μεταξύ άλλων.