Σαμπρίνα: «Δεν υπήρχε θέμα ζήλιας προς τις άλλες κοπέλες...» - Απαντά ξανά για την διακοπή της συνεργασίας της με τον Χάρη Ακριτίδη

«Θέλω κάποια πράγματα να γίνονται όπως εγώ θέλω αισθητικά...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΔΡΟΥΚΑΣ

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Γειά σου, παραχώρησε το πρωί της Κυριακής 3/3, η Σαμπρίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μίλησε για την διακοπή της συνεργασίας της με τον Χάρη Ακριτίδη αλλά και για τον Άγγελο Μπράτη με τον οποίο είχαν διαγωνιστεί μαζί στο J2US.

Θυμίζουμε ότι χθες, η Σαμπρίνα θέλησε να βάλει τέλος σε όλα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες για το θέμα και έτσι μίλησε το πρωί του Σαββάτου 2/3, στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες Τίποτα, ξεκαθαρίζοντας την θέση της. Σύμφωνα με την εκπομπή, η τραγουδίστρια ενοχλήθηκε από με την αφίσα (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Σαμπρίνας για Ακριτίδη και Μπράτη

«Υπήρξαν κάποια πράγματα που δε μου άρεσαν και σκέφτηκα ότι ήταν καλύτερα να αποχωρήσω. Δεν υπήρχε θέμα ζήλιας προς τις άλλες κοπέλες. Ήταν αισθητικά κάποια πράγματα που δε μου άρεσαν και τίποτα άλλο. Δεν την είχα δει πριν την αφίσα. Την είδα όταν την ανέβααν. Δε μου άρεσε. Δε ζήλεψα τα κορίτσια, γενικά δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος, απλά εγώ θέλω κάποια πράγματα να γίνονται όπως εγώ θέλω αισθητικά»

«Το J2US ήταν κουραστικό αλλά ήταν πολύ ωραίο. Ο Άγγελος Μπράτης δε με άκουγε, ήθελε να γίνεται το δικό του. Δεν ήταν πολύ συνεργάσιμος μαζί μου. Στον τελικό με άφησε μόνη μου, δεν εμφανίστηκε. Δεν ήταν τόσο συνεργάσιμος» είπε.

Η απάντηση του Χάρη Ακριτίδη

«Της έκανα πρόταση φέτος για το μαγαζί που θα ξεκινήσω. Δέχτηκε. Ήταν όλα έτοιμα κανονισμένα και μια ημέρα πριν δεν απαντούσε καθόλου στο τηλέφωνο. Μου έστειλε ένα πολύ ωραίο μήνυμα, κλαψιάρικο. Ότι Χάρη μου σ'αγαπώ, δεν έχω κάτι μαζί σου και σχέση μας δεν αλλάζει, για προσωπικούς μας λόγους δεν μπορώ να είμαι στο σχήμα και σου ζητώ συγγνώμη και σου εύχομαι καλή επιτυχία. Δεν έμαθα τον προσωπικό 100% λόγο. Προσπάθησα να την μεταπείσω και μου έστειλε μετά το μήνυμα ότι έχω σκεφτεί και έχω ξανασκεφτεί και δεν θέλω να συμμετάσχω», είπε ο Χάρης Ακριτίδης σε επικοινωνία που είχε μαζί του η εκπομπή του ALPHA Happy Day, με τον καλλιτέχνη να μην ακούγεται καθόλου ευχαριστημένος με την όλη τροπή που έχει πάρει το ζήτημα.