Έλενα Τσαγκρινού: Οι νέες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της - «Στην αρχή δεν είσαι ο εαυτός σου γιατί...»

Πόσα κιλά έχει πάρει στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έλενα Τσαγκρινού: Οι νέες δηλώσεις για την εγκυμοσύνη της - «Στην αρχή δεν είσαι ο εαυτός σου γιατί...»

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Έλενα Τσαγκρινού. Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Κύπρο στην Eurovision τον Μάιο του 2021, περιμένει το πρώτο της παιδάκι με τον σύντροφό της Dj Stephan. Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσαν περίπου έναν χρόνο μετά την πρόταση γάμου. Το ζευγάρι μετά από μια αποβολή (δείτε την εξομολόγηση) πλέει και πάλι σε πελάγη ευτυχίας.

Το βράδυ λοιπόν της Κυριακής 3/3 η Έλενα πραγματοποίησε ακόμα μια βραδινή έξοδο, δείχνοντας στην κάμερα την φουσκωμένη της κοιλίτσα που όσο περνάνε οι μήνες μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Η εξομολόγηση της Έλενας Τσαγκρινού για την εγκυμοσύνη της

«Νιώθω καλύτερα τώρα που η κοιλίτσα φουσκώνει. Είμαι στον 4ο μήνα. Στην αρχή είχα ανασφάλεια. Στην αρχή είχα τάσεις για εμετό, δεν είσαι ο εαυτός σου γιατί οι ορμόνες ανεβoκατεβαίνουν. Έχω λιγούρες και θέλω junk food. Έχω πάρει ήδη 6 κιλά αλλά πρέπει να προσέχω», ανέφερε αρχικά η Έλενα Τσαγκρινού.

«Στην εγκυμοσύνη είναι δύσκολο να προσέχεις τα κιλά. Δεν γνωρίζουμε το φύλο του μωρού ακόμη. Δεν ξέρω τι θέλω, εκείνος νομίζω αγοράκι», εξομολογήθηκε.

Η ανακοίνωση μετά την αποκάλυψη για το πρώτο της παιδί

Από την πρώτη στιγμή που προχώρησε σε αυτή την συγκινητική ανακοίνωση, ξεκίνησε να δέχεται απανωτά μηνύματα με ευχές από τους θαυμαστές και τους ακόλουθούς της στα social media και γι' αυτό, αφού πήρε λίγο τον χρόνο της, αποφάσισε να στείλει ένα μήνυμα σε όσους την παρακολουθούν, ανακοινώνοντας ένα ακόμη ευχάριστο νέο.

«Τι να πω παιδιά μου όμορφα... Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Η αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, μετά απλά πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι γιατί θα κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα. Τα είχα πολύ ανάγκη. Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι κι εκείνη έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ Δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι και εσάς μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια», είπε χαρακτηριστικά.