Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό που έγινε, δε θα το αποκαλέσω...» - Η στάση της στο σχόλιο του Λαζόπουλου για τη νοημοσύνη της Καινούργιου

Ποια μεριά πήρε;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Τα όσα είπε πριν από λίγες ημέρες ο Λάκης Λαζόπουλος στο podacast του για την Κατερίνα Καινούργιου και τη νοημοσύνη της έφεραν αντιδράσεις και αμηχανία τόσο από την ίδια την παρουσιάστρια, όσο και από τους συναδέλφους της.

Πλήθος παρουσιαστών των ψυχαγωγικών εκπομπών και όχι μόνο υπερασπίστηκαν την Καινούργιου και κατέκριναν τον Λάκη Λαζόπουλο χαρακτηρίζοντας το σχόλιο του ας απαράδεκτο (δείτε εδώ όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας).

Τη Δευτέρα 4/3 το εν λόγω απόσπασμα από το podcast σχολιάστηκε και από την ομάδα του Mega Καλημέρα και από την Ελεονώρα Μελέτη με την ίδια να τάσσεται και εκείνη υπέρ της παρουσιάστριας του Super Κατερίνα.

Τα σχόλια της Ελεονώρας Μελέτη για όσα είπε ο Λάκης Λαζόπουλος για την Καινούργιου

«Δε θέλω να υπερβάλλω στους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιούμε για τους ανθρώπους. Θεωρώ ότι αυτό που έγινε, δε θα το αποκαλέσω, ούτε θα το χαρακτηρίσω, δεν αδικεί την Κατερίνα Καινούργιου. Αδικεί θεωρώ τον Λάκη Λαζόπουλο. Δεν με νοιάζει να το πω, ούτε λάθος, ούτε κακό, ούτε κίτρινο, ούτε μπλε, ούτε άσπρο… Είναι ένα σχόλιο, το οποίο από τα χρόνια και από το λίγο που ξέρω προσωπικά τον Λάκη Λαζόπουλο αδικεί τον ίδιο και όχι την Κατερίνα Καινούργιου. Αυτό θα ήθελα να πω», είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

Το σχόλιο της Μαρίας Μπακοδήμου

«Συμφωνώ πάρα πολύ και με τη Σίσσυ και τον Κώστα Τσουρό. Κολλάει και μια ρετσινιά στους ανθρώπους. Ο Λάκης Λαζόπουλος έχει ανθρώπους που τον ακολουθούν. Αυτά δεν καταλαβαίνω γιατί να τα σχολιάζεις; Οποιοδήποτε θέμα και αν παρουσιάζει, το να πει: ''Το μυαλό της το λίγο…''. Δε θεωρώ ότι είναι κακός ο Λάκης, ούτε ότι είναι τοξικός. Αυτό το σχόλιο, αδίκησε τον ίδιο, όχι την Κατερίνα Καινούργιου», είπε η Μαρία Μπακοδήμου την Κυριακή 3/3 στο Γειά Σου.