Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη η χαζή»

«Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κος Τσαγκρίδης τα είχε με την κα Καινούργιου και στη συνέχεια...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη η χαζή»

Έξαλλο έκανε τον Γιώργο Λιάγκα η αναφορά του Λάκη Λαζόπουλου μέσα από το podcast του για την σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη που είναι πρώην σύντροφος της Κατερίνας Καινούργιου. Ο παρουσιαστής σχολίασε με πολύ αιχμηρά λόγια κάνοντας "επίθεση" στην ξανθιά παρουσιάστρια του Super Κατερίνα.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν, βρήκε εντελώς λάθος τον τρόπο του Λάκη Λαζόπουλου ο οποίος μεταξύ άλλων υπαινίχθηκε ότι η κα Καινούργιου δεν είναι ξύπνια.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για τον Λάκη Λαζόπουλο

«Τον άκουσα πριν από μία εβδομάδα περίπου να μιλάει για κατινίστικα πρωινά και έμπλεξε κι εμένα. Βγαίνει εδώ και μιλάει για ένα ερωτικό τρίγωνο... δεν είναι τρίγωνο ήταν ένας άνθρωπος με μια γυναίκα και πήγε με μια άλλη, δικαίωμα του και στο πλαίσιο αυτό.. γυρίζει και κρίνει αν η κυρία Καινούργιου είναι έξυπνη η χαζή.

Για μένα το θέμα δεν είναι αν ο κος Τσαγκρίδης τα είχε με την κα Καινούργιου και στη συνέχεια τον γνώρισε στην κα Μπάρκα και στην πορεία η κα Μπάρκα τα έχει με τον κο Τσαγκρίδη. Αυτό, παρότι είναι περίεργο, μπορεί να συμβεί και συνέβη και άσε να το βιώσουν οι πρωταγωνιστές. Για μένα δεν είναι αυτό το περίεργο, το περίεργο είναι που ένας άνθρωπος που κρατάει τη σημαία της πολιτικής ορθότητας, βγαίνει και με αφορμή ένα ερωτικό γαϊτανακι, κάνει σχόλιο περί χαζομάρας ή εξυπνάδας της μίας κυρίας.

Αν είναι τηλεκατινίστικα τα πρωινά, αυτό αφήνω τον κόσμο να κρίνει τι είναι. Αυτό είναι ντροπή! Και έτσι λειτουργούσε πάντα ο κος Λαζόπουλος. Απλώς, τότε τον φοβόσασταν όλοι - εγώ ποτέ δεν τον φοβήθηκα - και γελούσατε όλοι. Έβριζε τη Μιμή Ντενίση, την έλεγε ατάλαντη, χαζή... και μετά την έπαιρνε τηλέφωνο για να κάνουν επιχείρηση μαζί. Κάποια πράγματα κάτι λένε για τους ανθρώπους. Τότε δεν μίλαγε κανείς. Μόνο. Τώρα που ξαφνικά δεν έχει μεγάλη ανταπόκριση στον κόσμο τώρα βγαίνει και τα λέει και κάνει τα ίδια ολισθήματα αλλά τώρα βγαίνουμε και τα λέμε.

Σας άρεσε εσάς που υπαινίχθηκε ότι η κα Καινούργιου δεν είναι ξύπνια και αν έχει μυαλό, αν είναι στενόμυαλη ή στο πλαίσιο της σάτιρας μπορούμε να προσβάλουμε ανθρώπους;», είπε φανερά εκνευρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.

Να σημειώσουμε με αφορμή το podcast του Λάκη Λαζόπουλου επικράτησε το απόλυτο χάος στο πλατό του Super Κατερίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Λάκης Λαζόπουλος αντεπιτίθεται στον Γιώργο Λιάγκα: «Ο σαχλιάγκας, ο άντρας κουτσομπόλα, ο προστάτης των κατινομάγαζων»

Κούγιας - Λαζόπουλος: Ο "κρυφός έρωτας" που έφτασε στα δικαστήρια

Ελεονώρα Μελέτη: «Αυτό που έγινε, δε θα το αποκαλέσω...» - Η στάση της στο σχόλιο του Λαζόπουλου για τη νοημοσύνη της Καινούργιου

Μαρία Μπακοδήμου κατά Λαζόπουλου για Καινούργιου: «Δεν καταλαβαίνω! Αυτό το σχόλιο, αδίκησε τον ίδιο όχι την Κατερίνα»

Κώστας Τσουρός για Λάκη Λαζόπουλο: «Ήταν το απαύγασμα του κιτρινισμού και του κουτσομπολιού...» - Το σκληρό σχόλιο του παρουσιαστή

Κατερίνα Καινούργιου - Ξέσπασε για την προσωπική της ζωή: «Να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός...»

Λάκης Λαζόπουλος: Πολύ ευχάριστα νέα - Ανακοινώθηκε η τηλεοπτική του επιστροφή

Λάκης Λαζόπουλος: «Ακόμα και τα τελευταία πέντε λεπτά που πέθαινε, την έκανα να...» - Η συγκινητική αναφορά στη μητέρα του