Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο με Μπάρκα & Τσαγκρίδη που δεν έπαιξε το Super Κατερίνα - «Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους;»

«Δεν το χωράει ο νους της... ο μεγάλος, ο... ο νους της, ο νους που έχει...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Λάκης Λαζόπουλος: Αυτό είναι το επίμαχο βίντεο με Μπάρκα & Τσαγκρίδη που δεν έπαιξε το Super Κατερίνα - «Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους;»

Ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του "Έξω από το στόμα του Λάκη" σχολίασε με πολύ αιχμηρά λόγια τη σχέση της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Αφορμή στάθηκε η φωτογραφία τους που κυκλοφόρησε να φιλιούνται παθιασμένα σε βραδινή έξοδο τους.

Το συγκεκριμένα θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση με αποτέλεσμα να το σχολιάζουν σχεδόν όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές και να γίνεται για δυο ημέρες πρώτο trend στο twitter.

Τι είπε ο Λαζόπουλος για Καινούργιου - Μπάρκα - Τσαγκρίδη

«Τελείωσαν οι άντρες, πρέπει να λύσουμε το δημογραφικό. Τελειώνουν οι άντρες από τους γάμους των ομοφυλόφιλων; Δεν μπορούμε να βρούμε δύο ξεχωριστούς άντρες για δύο διαφορετικές παρουσιάστριες; Πρέπει με έναν άνδρα αυτές να κάνουν τη δουλειά τους; Δηλαδή, θα δανείζει η μία τον άντρα στην άλλη; Πρέπει να το σκεφτείτε. Ο συγκεκριμένος άντρας είναι και εφοπλιστής.

Θυμάστε που είχε έναν Φίλιππο η Καινούργιου παλιά... πριν από έναν χρόνο; Χώρισαν πριν από έναν χρόνο, αλλά αυτός όμως είναι... πώς να το πω; Οιωνεί κτήμα της φαντασίας της Καινούργιου και επειδή τον είχε γνωρίσει αυτή στη Δανάη Μπάρκα, αυτός πήρε πρωτοβουλία και έκανε μεταβίβαση των συναισθημάτων του που είχε για την Καινούργιου στην πιο καινούρια, τη Δανάη

Τώρα μαδάνε τα φτερά τους στα πρωινά... φεύγουν γκλίτερ... έχει αναστατωθεί η Καινούργιου, δεν μπορεί να το πιστέψει, δεν μπορεί να το χωνέψει, δεν το χωράει ο νους της... ο μεγάλος, ο... ο νους της, ο νους που έχει... Δεν είναι ερωτικό το θέμα το καταλαβαίνετε έτσι; Είναι υστεροεγωιστικό. Αυτός ο Φίλιππος δεν μπορεί να αποφασίσει μόνος του; Δεν του επιτρέπετε τι θέλει και τι δεν θέλει;», είπε σε έντονο ύφος ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μάλιστα, μερικά από τα όσα είπε στο podcast του σχολίασαν στο Super Κατερίνα, ωστόσο όχι το συγκεκριμένο απόσπασμα. Μια αναφορά όμως έκανε η Κατερίνα Καινούργιου - χωρίς να λέει ονόματα - με αποτέλεσμα να τσακωθεί άσχημα με τον αρχισυντάκτη της και να αποχωρήσει έξαλλη από το πλατό της εκπομπής της.