Νίκος Παππάς για Γιώργο Λιάγκα: «Ρε γαμώτο στο βωμό της τηλεθέασης πουλάνε και την ψυχή τους! Με ένα βίντεο τον ξεμπροστιάζεις»

«Κάθε φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον Λιάγκα ήταν peace of cake»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το Σάββατο 2/3 ο Νίκος Παππάς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι με τον πρώην μπασκετμπολίστα και πλέον υποψήφιο ευρωβουλευτή με τον ΣΥΡΙΖΑ να σχολιάζει μεταξύ άλλων και τον Γιώργο Λιάγκα.

Μετά τη συνέντευξη του παρουσιαστή στο Ενώπιος Ενωπίω και τις αιχμές που άφησε για τις έντονες δηλώσεις που κατά καιρούς κάνει ο Νίκος Παππάς (δείτε εδώ όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας) είδαμε τον Νίκο Παππά να του απαντάει.

Το σχόλιο του Νίκου Παππά για το Γιώργο Λιάγκα

«Όταν είχε γίνει όλη αυτή η διαμάχη δεν είχα ούτε σκέψη για ευρωεκλογές, ούτε η πρόταση και όλη επεξεργασία του ζητήματος. Θεωρώ ναι, ότι αν παίξουμε σουτάκια θα χάσει γιατί είναι το δικό μου το πεδίο, αλλά όχι ότι και στο δικό του το πεδίο κερδίζει. Εννοώ στη δικιά μας προσωπική κόντρα. Κάθε φορά που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον Λιάγκα ήταν σαν μία ακόμα ημέρα στο γραφείο, peace of cake.

Θα πήγαινα στην εκπομπή του με χαρά. Τι ώρα είναι; Μπορεί να μη με θέλει ο άνθρωπος. Δε με ενδιαφέρει τόσο ο Λιάγκας να είναι καλά ο άνθρωπος, όλα καλά. Με ενδιαφέρει κυρίως ότι πολλοί όπως ο Λιάγκας ή κάτι πιο γραφικές φιγούρες, όπως Πορτοσάλτε, ότι ρε γαμώτο στο βωμό της τηλεθέασης ή ό,τι άλλο παρασκηνιακά εξυπηρετούν, πουλάνε και την ψυχή τους.

Ρε γαμωτο η αξιοπρέπεια πάνω από όλα. Έτσι το βλέπω εγώ. Όχι ότι ο άνθρωπος το κάνει, γενικά είναι αυτά. Απλά καμία φορά εκτίθεται η αναφορά ότι: ''Από πότε έκανα bullting για κοπέλες με περιττά κιλά'' και με ένα βίντεο τον ξεμπροστιάζεις. Δε θυμάται πότε τα είπε; Το ίδιο είχε πει και για τα ομόφυλα ζευγάρια, ότι δεν θα ήθελε τα παιδία του να είναι γκέι και ο Μπέος τον ξεμπρόστιασε και αυτός.

Είναι ένας άνθρωπο, που αν αξιοποιήσει την οξυδέρκειά του σωστά μπορεί να κάνει πολύ καλύτερα πράγματα από αυτά που παρουσιάζει. Αυτή είναι η άποψή μου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η ανακοίνωση της ΝΔ μετά τη συνέντευξη του Παππά

Την Κυριακή 3/3 η Νέα Δημοκρατία έβγαλε επίσημη ανακοίνωση ως απάντηση στα σχόλια του Νίκου Παππά στη συνέντευξη του στο Χαμογέλα και πάλι:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που συγκυβέρνησε με την ακροδεξιά και έχει ως κυρίαρχη τάση του τον πολακισμό, αποκτά πλέον ρητορική Κασιδιάρη.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, σε τηλεοπτική του συνέντευξη έκανε λόγο για «κυβέρνηση δολοφόνων» και «κυβέρνηση που βιάζει τη Δημοκρατία» και είπε ότι συμφωνεί με τις «κρεμάλες», ζητώντας από τους πολίτες όταν έρθει η ώρα της κάλπης «να τιμωρήσουν τους δολοφόνους». Ταυτόχρονα, επιτέθηκε και στους ψηφοφόρους, αποκαλώντας τους «βολεμένους» και κατηγορώντας τους πως έχουν ευθύνη για τον τρόπο που ψηφίζουν…

Το κόμμα που έστηνε θλιβερά τηλεοπτικά σόου, ενώ αποδεδειγμένα γνώριζε για την ύπαρξη νεκρών, χρησιμοποιεί σήμερα ακραία ρητορική μίσους και επιδίδεται σε πολιτική τυμβωρυχία για την τραγωδία των Τεμπών.

Έχουμε καθήκον να αποτρέψουμε το μίσος και την τοξικότητα στον δημόσιο λόγο. Καλούμε τον κ. Κασσελάκη να καταδικάσει και να απομονώσει στο εσωτερικό του κόμματός του φωνές που αρθρώνουν τόσο χυδαίο λόγο. Εάν δεν το πράξει, θα αποδείξει ότι είναι ο ενορχηστρωτής ενός σχεδίου διχασμού της κοινωνίας μας, που παραπέμπει στην «σκοτεινή» περίοδο 2015-2019, την οποία η Ελλάδα έχει ευτυχώς αφήσει οριστικά πίσω της.

Η Δικαιοσύνη ερευνά όλες τις πτυχές της τραγωδίας ώστε να δώσει τις απαντήσεις και να τιμωρηθούν οι ένοχοι», αναγράφεται στην ανακοίνωση της Ν.Δ.