Happy Day: «Μπήκε! Είναι στην τελική φάση να γεννήσει» - Ανακοινώθηκαν ξαφνικά τα ευχάριστα για αγαπημένη Ελληνίδα δημοσιογράφο

«Τώρα, δεν ξέρω αν έπρεπε να το πούμε αυτό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Happy Day: «Μπήκε! Είναι στην τελική φάση να γεννήσει» - Ανακοινώθηκαν ξαφνικά τα ευχάριστα για αγαπημένη Ελληνίδα δημοσιογράφο

Μια πολύ ευχάριστη είδηση μεταφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας 4/3 μέσα από το Happy Day με τον Δήμο Βερύκιο να ανακοινώνει στον αέρα του Alpha, πως γνωστή Ελληνίδα δημοσιογράφος ήταν στο μαιευτήριο για να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή από τη μεριά της, τόνισε πως ίσως δεν ήταν σωστό να αναφερθεί έτσι αιφνιδιαστικά, πως η γυναίκα είναι στη φάση του τοκετού της και από ώρα σε ώρα ετοιμάζεται να γεννήσει.

Από τη μεριά του ο Βερύκιος, που είχε επικοινωνία με τη μαία ανέφερε, πως δεν υπάρχει πρόβλημα να μεταφερθεί η είδηση και στη συνέχεια έστειλε τις ευχές του να πάνε όλα στη δημοσιογράφο του ΑΝΤ1, Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου.

Δείτε επίσης: Εμφανίστηκε σε προχωρημένη εγκυμοσύνη στο πάρτι της Ραμόνας Βλαντή - Περιμένει το 1ο της παιδί η πασίγνωστη Ελληνίδα ''γαζέλα''

Η ανακοίνωση στο Happy Day για τον τοκετό γνωστής Ελληνίδας δημοσιογράφου

«Τώρα μου στέλνει μαία. Μπήκε ήδη, είναι στην τελική φάση να γεννήσει μια φίλη μας, η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Ό, τι μου γράφουνε σας λέω, γιατί να μην το πούμε;», είπε ο Δήμος Βερύκιος.

Από τη μεριά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή απάντησε: «Τώρα δεν ξέρω αν έπρεπε να το πούμε αυτό. Είναι πολύ καλή φίλη, συνάδελφος και ένα πολύ καλό παιδί».

«Με έναν πόνο!», ευχήθηκε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου γεννήθηκε στην Έδεσσα του νομού Πέλλας. Έχει σπουδάσει Ανθρωπιστικές Επιστήμες- Ευρωπαϊκό Πολιτισμό και Δημοσιογραφία. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Δημόσια και Γενική Διοίκηση και μεταπτυχιακού στη Σύγχρονη Δημοσιογραφία.

Σήμερα εργάζεται στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1. Το καλοκαίρι του 2022 παρουσίασε την ενημερωτική εκπομπή του Ant1 «Καλοκαίρι μαζί». Από το 2016 έως το 2018 έχει εργαστεί ως επικεφαλής στην ιστοσελίδα www.amna/macedonia.gr του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων και από το 2015 έως 2021 ραδιοφωνικός παραγωγός στο Πρακτορείο FM 104,9 του ΑΠΕ-ΜΠΕ (Αθηναϊκό και Μακεδονικό πρακτορείο ειδήσεων).

Το 2017 έχει παρουσιάσει και επιμεληθεί την επιχειρηματική εκπομπή -Τhey made it- η οποία προβλήθηκε στην ΕΡΤ3. Από το 2015 έως το 2016 έχει διδάξει στο τμήμα δημοσιογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ. Από το 2000 έως το 2015 και από το 2018 έως σήμερα εργάζεται ως δημοσιογράφος του τμήματος Ειδήσεων κ ενημέρωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 στη Β. Ελλάδα και συγκεκριμένα ως ανταποκρίτρια της εκπομπής Καλημέρα Ελλάδα. Παράλληλα για δυο χρόνια συνεργάστηκε με την εκπομπή Πρωινό ΑΝΤ1 (ψυχαγωγικό πρόγραμμα) με απευθείας συνδέσεις από Θεσσαλονίκη.

Επιπρόσθετα έχει παρουσιάσει εκδηλώσεις για φιλανθρωπικούς και άλλους σκοπούς, βραβεύσεις προσώπων και εορταστικές εκδηλώσεις. Από το 2016 είναι εθελόντρια στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Axion Hellas", που έχει ως σκοπό να παρέχει στοχευμένες υπηρεσίες, όπως ιατρικές εξετάσεις αλλά και τη συμβολή σε έργα υποδομής και πολιτιστικά προγράμματα, στις απομακρυσμένες περιοχές της Ελλάδας. Από το 2002 είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας και Θράκης.

Πηγή: Linkedin - ALEXANDRA CHATZIGEORGIOU