Χριστίνα Παππά: «Ασχολούμαι μόνο με την κόρη μου, την Άννα, και το εγγόνι μου, άσε τον Δημήτρη να δουλεύει!»

Οι γυναίκες της οικογένειας έχουν κάνει... κόμμα

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Λίγο μετά την ερμηνεία της στο J2US, η εκπομπή Happy Day στον Alpha συνάντησε την Άννα Μπεζάν και την πεθερά της, Χριστίνα Παππά. Μιλώντας στην κάμερα, και οι δύο επανέλαβαν ότι έχουν δεθεί πλέον, όχι μόνο σαν πεθερά και νύφη, αλλά σαν μητέρα και κόρη, με την επιχειρηματία να δηλώνει πως μόλις μεγαλώσει λίγο η εγγονή της, θα την παίρνει για ταξίδια με... προαιρετική συμμετοχή από τον γιο της, Δημήτρη Παππά.

«Είναι και η πεθερούλα μου εδώ, το παιδάκι μου είναι πολύ μικρό και κοιμάται, αλλά θα της το δείξω αύριο. Φώναζε “10! 10! 10!”», είπε αρχικά η Άννα Μπεζάν, για να συμπληρώσει: «Όταν έχει χρόνο και έχω κάποιες υποχρεώσεις έρχεται και κρατάει λίγο την μικρή και βοηθάει πάρα πολύ. Εννοείται ότι έχει κλειδιά γιατί εγώ πάντα τα χάνω. Προσπαθώ να διατηρώ τις ισορροπίες, τώρα με το J2US έχω χρόνο για τον εαυτό μου, που δεν τον είχα πριν, γιατί ήμουν 24 ώρες το 24ωρο με το παιδί. Εννοείται ότι ζήτησα βοήθεια από ψυχολόγο όταν την χρειάστηκα, γιατί μπορεί να υπάρχει το ένστικτο της μητρότητας, αλλά είναι ένα νέο ανθρωπάκι που τώρα γνωριζόμαστε».

Δείτε επίσης: Άννα Μπεζάν: «Εμένα ρωτάς; Αυτόν πάρε τηλέφωνο!» - Η αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για τον γάμο της με τον Δημήτρη Παππά

Η απάντηση της Χριστίνας Παππά στα λόγια αγάπης

Αμέσως μετά δηλώσεις έκανε και η Χριστίνα Παππά: «Είναι η κόρη μου εδώ, η Άννα Μπεζάν και ο Κωνσταντίνος Μαργαρίτης. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που έχω ξεχάσει τον γιο μου και ασχολούμαι μόνο με την Άννα και το εγγόνι μου. Θεωρώ ότι είμαι καλή γιαγιά, θα την κακομάθω, περιμένω πώς και πώς να μεγαλώσει να την παίρνω και να φεύγουμε τα δύο μας, ή και οι τρεις μας με την Άννα, και άσε τον Δημήτρη να δουλεύει».