Άννα Μπεζάν: «Εμένα ρωτάς; Αυτόν πάρε τηλέφωνο!» - Η αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για τον γάμο της με τον Δημήτρη Παππά

«Η πεθερά μου έρχεται μέρα παρά μέρα, αν όχι κάθε μέρα. Είναι πολύ...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Άννα Μπεζάν: «Εμένα ρωτάς; Αυτόν πάρε τηλέφωνο!» - Η αντίδραση στις κάμερες σε ερώτηση για τον γάμο της με τον Δημήτρη Παππά

Η Άννα Μπεζάν παραχώρησε συνέντευξη στη κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου, από τα παρασκήνια του Just The 2 Of Us, και μίλησε αναλυτικά για όλα! Απάντησε για την καθημερινότητά της με την κορούλα της, αλλά και την σχέση της με τον σύντροφό της, Δημήτρη Παππά.

Όσον αφορά, μάλιστα, τον καλό της, κλήθηκε να απαντήσει για τον γάμο τους, αφού η βάφτιση της μπέμπας τους πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες (δείτε εδώ το φωτογραφικό άλμπουμ), ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για την πεθερά της, Χριστίνα Παππά, με την οποία έχουν περάσει τα πάνω και τα κάτω τους.

Η όλο νόημα απάντηση της Άννας Μπεζάν για τον γάμο της με τον Δημήτρη Παππά

«Κοιμάμαι κάθε μέρα τρεις τέσσερις ώρες, γιατί προσπαθώ να τα προλάβω όλα με το μωρό. Είμαι πάρα πολύ τυχερή που έχω πεθερά την Χριστίνα Παππά. Με έχει στηρίξει πολύ, ειδικά τώρα που έχω ξεκινήσει δειλά δειλά να επανέρχομαι τηλεοπτικά, με το μωρό. Τις ώρες που λείπω εγώ πηγαίνει εκείνη στο σπίτι για να περνάει χρόνο με την μικρή, να παίζει μαζί της, να πηγαίνουν και βόλτες (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει). Έρχεται μέρα παρά μέρα, αν όχι κάθε μέρα. Η πεθερά μου είναι πολύ διακριτική, δεν μας φέρνει σε δύσκολη θέση. Αν θέλει κάτι να πει το λέει με ωραίο τρόπο και όχι χειριστικά. Έχει πολύ τακτ. Έχουμε τα πάνω μας και τα κάτω μας», είπε αρχικά και έπειτα δήλωσε για τον έρωτά της:

«Η αλήθεια είναι ότι ο άντρας μου με αγαπάει πάρα πολύ και εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ, άντρας μου είναι. Είναι ο άντρας της ζωής μου».

Σε ερώτηση για τον γάμο τους, σημείωσε: «Εμένα ρωτάς; Αυτόν πάρε τηλέφωνο. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, να βρούμε και τις ισορροπίες με το μωρό. Ένα ένα».