Άννα Μπεζάν: Μαθαίνει baby swimming στην κόρη της – Δείτε φωτογραφία

Μία ανεκτίμητη σχέση

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/mpezan
Instagram/mpezan

Η ζωή της Άννας Μπεζάν έχει αλλάξει ριζικά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, καθώς μαζί με τον σύζυγό της Δημήτρη Παππά έχουν αποκτήσει μία γλυκύτατη κόρη, την Χριστίνα. Η μικρή την έχει ξετρελάνει, και σαν περήφανη μαμά την ακολουθεί σε κάθε είδους δραστηριότητες, με την ηθοποιό να μας δίνει ακόμα ένα sneak peak πριν από λίγες ώρες.

Η μικρή Χριστίνα ξεκίνησε μαθήματα baby swimming. Μαμά και κόρη φόρεσαν τα μαγιό τους, με την Άννα να συνοδεύει την κόρη της στην πισίνα και να την κρατάει αγκαλιά της ενώ της μάθαινε κολύμπι. «Τώρα έχω αρχίσει να απολαμβάνω τη μητρότητα και να βρίσκω τα πατήματά μου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πιο ωραίο δώρο στη ζωή από τον ερχομό ενός παιδιού. Ιδανικά θα ήθελα ένα δεύτερο παιδί, αρχικά για μένα και μετά για να έχει παρέα το παιδί. Ο Δημήτρης είναι το τζόκερ μου στο κομμάτι της οικογένειας, συμπληρώσαμε πολύ όμορφα ο ένας τον άλλον», δήλωνε η ηθοποιός πριν από λίγες μέρες. Δείτε την στην πισίνα με την κόρη της:

Άννα Μπεζάν

Δείτε επίσης: «Ο Άγιος Νεκτάριος να της δίνει πάντα υγεία» - Συγκινεί η Χριστίνα Παππά με το μακροσκελές κείμενο για τη γιορτή της εγγονής της

Η Άννα Μπεζάν απαντάει για τον γάμο και την τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών

Ως παιδί που μεγάλωσε για χρόνια σε ορφανοτροφείο, είχε δηλώσει υπέρ του νομοσχεδίου που θα επιτρέπει στα ομόφυλα ζευγάρια να παντρευτούν και να υιοθετήσουν παιδιά, μιλώντας πριν από λίγες μέρες στο youweekly. «Από την αγάπη δεν έπαθε κανείς τίποτα», λέει χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Θα προτιμούσα να είχα ομόφυλους γονείς και να αγαπιόμουν, παρά να είχα ετερόφυλους γονείς και να με κακοποιούν ή να μεγαλώνω σε ένα ίδρυμα. Όσο καλή δουλειά και να κάνουν σε ένα ίδρυμα, και όση αγάπη και αν προσπαθούν να δώσουν, δεν μπορούν να αντικαταστήσουν τον θεσμό της οικογένειας, γιατί είναι έτσι δομημένα που δεν υπάρχει προσωπικό για να προσφέρει τον απαραίτητο χρόνο σε κάθε παιδί. Δεν θα με πείραζε να λέω μόνο “μπαμπά”, αρκεί να νιώθω την οικογένειά μου ενωμένη».

Και κατέληγε: «Το δικαίωμα των παιδιών είναι να μεγαλώνουν κάτω από μία στέγη και σε ένα ασφαλές κρεβάτι, με ανθρώπους που τα αγαπάνε και τα φροντίζουν. Επειδή το ξέρω από πρώτο χέρι, για να υιοθετηθεί ένα παιδί από ετερόφυλους γονείς, υπάρχουν διαδικασίες που κρατάνε χρόνια και τρομερός έλεγχος. Όπως υπάρχει αυτή η διαδικασία για τα ετερόφυλα ζευγάρια, έτσι πρέπει να υπάρχει και για τα ομόφυλα, για να δουν ειδικοί ότι οι γονείς μπορούν να προσφέρουν σε ένα παιδί»