Κατερίνα Παπουτσάκη: «Συζήτησα με τον γιο μου το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έχει φίλους με δύο μπαμπάδες»

Είπε τα πράγματα με το όνομά τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κατερίνα Παπουτσάκη: «Συζήτησα με τον γιο μου το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, έχει φίλους με δύο μπαμπάδες»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη μίλησε στην εκπομπή «Γειά σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα για τους πολλούς ρόλους που έχει ως ηθοποιός, και παράλληλα τραγουδίστρια, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της Μάξιμο, με τον οποίο συζήτησε το πρόσφατο νομοσχέδιο υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών.

«Στο εξωτερικό, παρουσιαστές, ηθοποιοί και τραγουδιστές είναι ένα πράγμα. Σε κάποιους δεν αρέσει που είμαι ηθοποιός και παράλληλα τραγουδάω, γιατί ίσως θέλουν τα πράγματα σε κουτάκια. Το καταλαβαίνω από τη μία, αλλά εντάξει, μπορείς να επιλέξεις και να μην έρθεις. Σε λαϊκή πίστα δεν θα μπορούσα να υπάρξω, δεν είναι ο χώρος μου. Σαν θεατής πάω και περνάω τέλεια, απλά εγώ δεν θα αισθανόμουν οικεία», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη για το MadWalk και τα ομόφυλα ζευγάρια

Αμέσως μετά η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε στην πρόσφατη εμφάνισή της στο MadWalk με τον Θοδωρή Μαραντίνη: «Το τραγούδι που είπαμε ήταν από τα αγαπημένα μου, οπότε όταν μου το πρότεινε, είπα αμέσως ναι. Χάρηκα πολύ που συμμετείχα. Έχω ακούσει ότι πρώτα είχε προταθεί στην Πηνελόπη Αναστασοπούλου, αλλά δεν έχω ιδέα, δεν ξέρω τι ισχύει. Πάντως είναι θεά, είναι ένα πολύ ταλαντούχο άτομο και της εύχομαι καλή επιτυχία γιατί είναι αστέρι... Μου έχει προταθεί στο παρελθόν να συμμετέχω στο J2US, αλλά δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το κάνω, έχει πάρα πολύ άγχος αυτό το πράγμα».

Δείτε επίσης: Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω και εγώ παιδιά, έχει και η Κατερίνα...» - Η απάντηση στις φήμες για την σχέση του με την Παπουτσάκη

Κλείνοντας, η Κατερίνα Παπουτσάκη αναφέρθηκε και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια, και στον τρόπο που το δέχτηκε ο γιος της. Όπως δήλωσε συγκεκριμένα, για την δική τους οικογένεια ήταν ήδη δεδομένο. «Έχω συζητήσει με τον γιο μου, Μάξιμο το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια. Ο Μάξιμος έχει φίλους που έχουν δυο μπαμπάδες, ούτε γίνεται λόγος, είναι δεδομένο ότι οι οικογένειες έχουν διάφορες μορφές. Του έχω πει και για το νομοσχέδιο, και τα πάντα. Τα λέμε όλα με τον Μάξιμο. Χάρηκε», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Παπουτσάκη.