Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω και εγώ παιδιά, έχει και η Κατερίνα...» - Η απάντηση στις φήμες για την σχέση του με την Παπουτσάκη

«Είμαστε...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω και εγώ παιδιά, έχει και η Κατερίνα...» - Η απάντηση στις φήμες για την σχέση του με την Παπουτσάκη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης βρέθηκε στο αεροδρόμιο και εκεί τον περίμεναν η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, μαζί με τον Γρηγόρη Μπάκα, για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις του. Ο τραγουδιστής, λοιπόν, ρωτήθηκε για διάφορα θέματα, ανάμεσα στα οποία ήταν και η φημολογούμενη σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη.

Η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε απαντήσει ανοιχτά γι' αυτό, εκφράζοντας την ενόχλησή της για το γεγονός πως γράφονται πράγματα χωρίς την άδειά της, τα οποία μπορεί να της δημιουργήσουν πρόβλημα με τα παιδιά της (δείτε εδώ αναλυτικά τι είπε), ενώ ο ίδιος διέψευσε κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, ξεκαθαρίζοντας ποια είναι η σχέση τους.

Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη για την σχέση του με την Κατερίνα Παπουτσάκη

«Κανείς πλέον δεν τα παίρνει σοβαρά αυτά τα πράγματα. Αν εγώ έχω κάποια στιγμή μια σχέση, θα το μάθετε. Από εκεί και πέρα είναι κρίμα όντως κάποιοι να τα διαδίδουν αυτά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι κρίμα γιατί έχω και εγώ παιδιά, έχει και η Κατερίνα παιδιά. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες. Δεν χρειάζεται να βγάζουμε ιστορίες τέτοιες και να δημιουργούμε εντυπώσεις», είπε χαρακτηριστικά για όσα γράφτηκαν για εκείνον και την ηθοποιό.

Σε άλλο σημείο, απάντησε για την "επίθεση" του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους, αλλά και τον στίχο του Πάνου Βλάχου κατά του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε: «Ο Γιώργος Νταλάρας ήθελε να πει κάτι πολύ συγκεκριμένο και είχε ένα δίκιο στην ουσία του πράγματος που ήθελε να πει. Ο Πάνος Βλάχος έχει ένα πολύ συγκεκριμένο στυλ καλλιτεχνικά, εδώ και πολύ καιρό. Τώρα το τι είναι βία και τι δεν είναι, δεν θα το πω στο αεροδρόμιο, αλλά έχω άποψη».